Teatre a l'ombra 2022

Volumen 1

17 juliol , 20:20 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 25 minuts

"Volumen 1" és una peça de dansa contemporània, és una declaració d'intencions al voltant del moviment, la comunitat, la feminitat i el ritu.

Entrada

Espectacle a l'espai públic. Accés gratuït.

Direcció, creació i coreografia Mucha Muchacha

Co-direcció artística Celso Giménez i Violeta Gil

Intèrprets Ana Botía, Marta Mármol, Belén Martí Lluch i Marina de Remedios

Disseny d’il·luminació Roberto Baldinelli i Mucha Muchacha

Música Pony Bravo i Esquivel

Disseny i realització de vestuari Las Modistillas Flamencas

Volumen 1

Mucha Muchacha

Volumen 1 reprén alguns mites universals de la dansa per a reinterpretar-los i veure com es transformen: la Haka neozelandesa de les guerreres maoris, l'assassinat d'una verge en La Consagració de la Primavera o el trànsit col·lectiu del Bolero de Ravel. La peça es construeix a partir de la tensió entre dues forces: el tradicional i el contemporani. Volumen 1 posa en valor diferents situacions humanes aparentment senzilles com el d'un grup d'amigues que canten recordant una cançó, una trucada telefònica que ho canvia tot, una trobada que acaba en celebració, l'ovació d'un gol o una confessió en la intimitat.

Mucha Muchacha és una jove companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l'espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.

Aquest espectacle forma part d’un programa doble que tindrà lloc el 17 de juliol al Pati de L’Artesà, juntament amb l’espectacle Gran finale de Vicente Roldán.

També us pot interessar...

Festival de Cants i balls de jota amb La Casa de Aragón

11 octubre , 20:00 h

Festival de cants i balls de jota amb motiu del Dia del Pilar

Alfred García en concert

14 octubre , 21:00 h

El cantant Alfred García torna als escenaris dos anys després amb un concert especial per inaugurar al Prat de Llobregat, la seva ciutat, la breu gira que dona el tret de sortida a la publicació del seu pròxim disc

Festib@ll

16 octubre , 18:00 h

Festival de balls a benefici de l'Associació de Familiars d'Alzheimer.

Comprar entrades