Teatre a l'ombra 2022

Volumen 1

17 juliol , 20:20 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 25 minuts

"Volumen 1" és una peça de dansa contemporània, és una declaració d'intencions al voltant del moviment, la comunitat, la feminitat i el ritu.

Entrada

Espectacle a l'espai públic. Accés gratuït.

Direcció, creació i coreografia Mucha Muchacha

Co-direcció artística Celso Giménez i Violeta Gil

Intèrprets Ana Botía, Marta Mármol, Belén Martí Lluch i Marina de Remedios

Disseny d’il·luminació Roberto Baldinelli i Mucha Muchacha

Música Pony Bravo i Esquivel

Disseny i realització de vestuari Las Modistillas Flamencas

Volumen 1

Mucha Muchacha

Volumen 1 reprén alguns mites universals de la dansa per a reinterpretar-los i veure com es transformen: la Haka neozelandesa de les guerreres maoris, l'assassinat d'una verge en La Consagració de la Primavera o el trànsit col·lectiu del Bolero de Ravel. La peça es construeix a partir de la tensió entre dues forces: el tradicional i el contemporani. Volumen 1 posa en valor diferents situacions humanes aparentment senzilles com el d'un grup d'amigues que canten recordant una cançó, una trucada telefònica que ho canvia tot, una trobada que acaba en celebració, l'ovació d'un gol o una confessió en la intimitat.

Mucha Muchacha és una jove companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l'espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.

Aquest espectacle forma part d’un programa doble que tindrà lloc el 17 de juliol al Pati de L’Artesà, juntament amb l’espectacle Gran finale de Vicente Roldán.

També us pot interessar...

Festival 2022 RV - AV Sant Cosme i Sant Damià

02 juliol , 18:00 h

Festival de Final de curs de l'AV Sant Cosme i Sant Damià

Hoy no me puedo levantar

03 juliol , 17:30 h

Festival de Final de curs de La Beat Urban

Teatre a l'ombra 2022

Valeria Castro presenta "chiquita"

03 juliol , 20:00 h

Guitarra i una veu dolça commovedora. Només amb això aquesta joveníssima artista captiva a qui l’escolta en directe. Serà, sens dubte, una nit màgica d'estiu al Pati de L'Artesà.

Comprar entrades