La Tempesta

28 març , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h i 45 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Una peça misteriosa i ritual, que barreja pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l’Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura

Entrada

Preu 15 €   Anticipada 10 €

Adaptació i direcció Marc Rosich

Pròleg a partir d’un fragment del llibre "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà.

Intèrprets Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay

Música Original Marc Sambola

Ajudant de direcció Montse Butjosa

Direcció de moviment Carme Milán

Vestuari i escenografia Joana Martí

Disseny d’il·luminació Antoni Font

Cap tècnic de gira Pau Vila

Estudiant en pràctiques (El Timbal) Judit González

Disseny de cartell Marc Vilaplana

Producció i Comunicació Aina Bujosa

Direcció artística Pep Garcia- Pascual

És una coproducció amb Xarxa Transversal

LA TEMPESTA, Parking Shakespeare

Amb música original de Marc Sambola i dramatúrgia i direcció de Marc Rosich

Pròsper torna a aplegar-nos a una platea per compartir un altre cop amb tots nosaltres la història de la seva dissort i veure com convoca a la seva illa màgica els propis fantasmes. Aquest cop, però, un nou fantasma s’escola en la representació, el de la bruixa Sycorax, la mare de Caliban. El personatge, eternament silenciat pel relat masculí i demonitzat igual que a totes les dones titllades de bruixes, ara agafa veu per donar-nos la seva versió del fets.

LA TEMPESTA és la darrera obra de Shakespeare i en la qual el bard mostra tota l’experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera, una peça misteriosa i ritual, que barreja pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l’Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura. L’illa de Pròsper on passa la major part de la peça, és, al capdavall, un teatre dins el teatre, el món com a representació, un escenari en el qual Pròsper funciona com a esotèric demiürg, ajudat pel volàtil follet Ariel i patint els estirabots del fangós i feréstec Caliban. I l’illa és també l’escenari on Pròsper, el príncep destronat, practica la venjança amb els qui el van bandejar a l’exili, però alhora és l’espai on totes les rivalitats troben el corresponent perdó i la possible la redempció. Aquest cop, però, Pròsper s’haurà d’encarar amb la mirada acusadora de Sycorax i assumir la seva part de culpa. 

També us pot interessar...

La Moderna

Esto no es Jamaica

24 setembre , 19:00 h

La nova proposta de Teatre Kaddish, sota la direcció de Carol López, ens convida durant la Festa Major del Prat a celebrar la diversitat i originalitat de les ciutats. Un àlbum de diverses històries amb esperit i orgull de ser del Prat i presentat en tota la seva esplendor.

La Moderna

Esto no es Jamaica

25 setembre , 19:00 h

La nova proposta de Teatre Kaddish, sota la direcció de Carol López, ens convida durant la Festa Major del Prat a celebrar la diversitat i originalitat de les ciutats. Un àlbum de diverses històries amb esperit i orgull de ser del Prat i presentat en tota la seva esplendor.

ACCIÓ #0. La convivència

30 setembre , 12:00 h

Just abans d’iniciar la temporada i durant tot un cap de setmana, les Stalkers del Prat tenen preparada una acció col·lectiva que desbordarà els espais del teatre.

Comprar entrades