Dijous Teatre

A beginning _ expanded version

22 febrer , 20:00 h

  • Idioma: Anglès, llatí, rumanès
  • Duració: 60 min

Últimes Localitats

A mig camí entre la composició musical i l'escriptura coreogràfica, Aurora Bauzà i Pere Jou proposen una peça escènica amb cant en directe i llums manipulades pels mateixos intèrprets per imaginar el (re)inici del món.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 12 ANYS

Creació i dirección Aurora Bauzà & Pere Jou

Interpretació Elena Tarrats, Maider Lasa, Isaac Baró, Diana Pop, Pere Jou i cinc membres del Cor de L'Escola d'Arts en Viu del Prat de Llobregat: Duna Martínez Palmero, Joan Cruz Arroyo, Marc Chofi Coca, Marina Olego Costa i Marta Narros Navarro 

Música i so Aurora Bauzà

Coreografia Pere Jou

Disseny d'il·luminació Jou Serra

Suport tècnic i d'il·luminació Marieta Rojo
Vestuari Mariona Signes

Col·laboració dramatúrgica i coreográfica Alessandro Sciarroni

Assistència de moviment Claudia SolWat

Fotografia Anna Fàbrega

Vídeo Ignasi Castañé

Producció i acompanyament Ariadna Miquel

Agraïments Cube peak, Africa Sabé i Iguzzini

Coproducció L'Auditori de Barcelona, del Centre Coregraphique National d'Orleans (França) I del Teatre Principal de Palma. Amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Festival Grec, Graner Fàbrica de Creació Nau Estruch, Hèmisphère Son, Castell de Montjuïc i CC Barceloneta

A beginning_expanded version

Aurora Bauzà & Pere Jou

A beginning_ expanded version és el relat d'un inici després d'un final. Una intuïció sobre un futur incert, la invitació a un medi propi de la imaginació.

​A mig camí entre la composició musical i l'escriptura coreogràfica, Aurora Bauzà i Pere Jou proposen una peça escènica en què el cant en directe i les llums manipulades pels mateixos intèrprets són centrals en la construcció d'un relat dramatúrgic sobre el (re)inici del món.

En la foscor, els intèrprets posen en joc la relació entre la seva veu, la llum i el moviment, transformant la nostra percepció fins al punt en què les nocions d'espai i temps queden suspeses i es dilueixen els límits entre els cossos. L'espectador s'endinsa en una experiència immersiva i sensorial on els cossos i les veus dels cinc cantants es transformen constantment i convergeixen en un únic cos col·lectiu, convidant-nos a imaginar altres maneres de comunicar-nos, de ser i de relacionar-nos en societat. A beginning_ expanded version transforma l'escena en un espai propi de la imaginació, propi d'un futur on els humans han trobat noves formes de sobreviure.

Per a la presentació d'aquest espectacle al Prat de Llobregat, la peça comptarà amb la participació extraordinària de membres del Cor de L'Escola d'Arts en Viu, que s’afegiran a l’elenc original d’intèrprets: Duna Martínez Palmero, Joan Cruz Arroyo, Marc Chofi Coca, Marina Olego Costa i Marta Narros Navarro. 

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades