Programació familiar

La casa més petita

17 març , 12:00 h

  • Duració: 65 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Una nova proposta infantil de la companyia Campi qui pugui sobre les dificultats i a la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar les seves cases.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,5 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

PER A INFANTS A PARTIR DE 6 ANYS

Direcció: Rosa Díaz (La Rous Teatro)

Intèrprets: Cristina Garcia i Aitana Giralt o Alícia Buil

Idea original: Yarleku Teatro

Autoria del text original: Maialen Díaz

Traducció i adaptació: Xavier Manuel i Cristina Garcia

Disseny escenografia: David Lainez

Construcció escenografia: Jordi Pedrós i Joan Pena

Vestuari: Goretti Herrero

Música: Asier Fernandez i Eneko Anaut

Il·luminació: Marc Espinosa

Producció: Cia. Campi Qui Pugui

La casa més petita

Campi qui pugui. Organitza La Xarxa.

Amb una maleta, un petit pomer i el desig de tornar aviat, la Bettina deixa enrere casa seva per descansar del soroll de les bombes i de la por que li provoca la guerra. En arribar a la seva “nova casa” s’adona que res és com s’imaginava. La Norma, una nena més gran en la mateixa situació, serà qui l’acompanyi en aquesta història, construint entre les dues una amistat que els permetrà fer front a les dificultats i a la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar les seves cases.

Un espectacle de la companyia Campi Qui Pugui, nascuda al 2008 fundada i dirigida pels actors Jordi Pedrós i Cristina Garcia, formats en diferents mètodes teatrals a París, Barcelona i Lleida. Creen imatges i personatges que transporten a altres realitats. Per a ells és important buscar punts en comú entre tots els públics, amb un humor i aspectes visuals que arribin a diferents edats i persones de diferents orígens; despertant la nena i el nen que portem a dins.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades