Festa Major

La tendresa

29 setembre , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h 45 min

Llista d’espera

Impregnada del teatre shakespearià, La tendresa és una comèdia romàntica d’aventures que explica que si volem estimar, ens hem d’arriscar a patir.

Inscripció

Preu: 15 €  Entrada anticipada: 10 €

Venda d’entrades a partir del 2 de setembre

Text i direcció Alfredo Sanzol

Traducció Joan Lluís Bozzo

Intèrprets Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana

Escenografia i vestuari Alejandro Andújar

Il·luminació Pedro Yagüe

Música original Fernando Velázquez

So Damià Martínez

Caracterització Eva Fernández

Producció executiva Anna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós

Producció Dagoll Dagom i T de Teatre en col·laboració amb el Teatro de la Ciudad i el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya

d'Alfredo Sanzol

Una coproducció de Dagoll Dagom i T de Teatre

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell en què viatgen.

El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no haver de tornar a veure cap dona mai més. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, Alfredo Sanzol firma i dirigeix una comèdia d’equívocs que beu dels trucs, els jocs i les metàfores de les comèdies de Shakespeare. Una obra sobre la necessitat d’obrir-se als altres i sobre la valentia no només de sentir amor, sinó també d’expressar-lo.

 

També us pot interessar...

Presentació de temporada d'Arts en Viu

22 setembre , 18:00 h

Presentem la temporada d'Arts en Viu del Prat!

Festa Major

Visites guiades al Teatre L'Artesà

28 setembre

Tornen les visites guiades per conèixer el Teatre L’Artesà!

Festa Major

La tendresa

29 setembre , 18:00 h

Impregnada del teatre shakespearià, La tendresa és una comèdia romàntica d’aventures que explica que si volem estimar, ens hem d’arriscar a patir.

Comprar entrades