Festa Major 2019

La tendresa

29 setembre , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h 45 min

Últimes Localitats

Impregnada del teatre shakespearià, La tendresa és una comèdia romàntica d’aventures que explica que si volem estimar, ens hem d’arriscar a patir.

Entrada

Preu: 15 €  Entrada anticipada: 10 €

Venda d’entrades a partir del 2 de setembre

Text i direcció Alfredo Sanzol

Traducció Joan Lluís Bozzo

Intèrprets Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Albert Prat, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana

Escenografia i vestuari Alejandro Andújar

Il·luminació Pedro Yagüe

Música original Fernando Velázquez

So Damià Martínez

Caracterització Eva Fernández

Producció executiva Anna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós

Producció Dagoll Dagom i T de Teatre en col·laboració amb el Teatro de la Ciudad i el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya

d'Alfredo Sanzol

Una coproducció de Dagoll Dagom i T de Teatre

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell en què viatgen.

El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no haver de tornar a veure cap dona mai més. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, Alfredo Sanzol firma i dirigeix una comèdia d’equívocs que beu dels trucs, els jocs i les metàfores de les comèdies de Shakespeare. Una obra sobre la necessitat d’obrir-se als altres i sobre la valentia no només de sentir amor, sinó també d’expressar-lo.

 

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades