Dijous Teatre

M.A.R.

16 maig , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Localitats Exhaurides

Teatre d’objectes petit i minuciós per explicar la història d’una casa familiar i moltes coses més. Un retorn a la casa com a lloc per al pensament, el joc, el silenci i el caos.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 12 ANYS

Autora i intèrpret: Andrea Díaz Reboredo

Mirada externa: Xavier Bobés Solà

Construcció objetual: Andrea&Pablo Reboredo(s)

Música: Dani León

Tècnic: Marc Sellés Argos

M.A.R.

Andrea Díaz Reboredo

Una llum dringa dins de la casa. Ha començat el dia. Sobre la taula, la mà dibuixa una senda recta, després corbada, escalonada i finalment, traços desordenats que travessen la ciutat sencera. Conclou en un punt, el traç ha acabat el seu viatge. L'ambient és tan humit que els peixos podrien entrar per les finestres. La Casa va, sola, amb les veles plenes de vent.

Inspirada en el teatre d'objectes, "M.A.R" explora la manipulació objectual a través d'un treball coreogràfic del cos amb els materials de treball; objectes tots ells reunits entorn de la construcció d'un espai en concret; una llar.

Dos relats s'entrellacen en aquesta obra: la història d'una casa familiar, al costat d'una reflexió tècnic-poètica entorn dels espais i el seu significat. Un discurs a través de l'espai que parteix de les següents premisses: "L'arquitectura és l'escenari de la vida. Cada cultura crea el seu propi espai. I els canvis provocats en aquest, configuren la seva pròpia cultura".

Un viatge a través de materials com la fusta, el paper, fotografies, utensilis quotidians, dibuixos... que, units a un exercici corporal de moviments precisos, construeixen un espai pensant en constant moviment.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades