Dijous Teatre

M.A.R.

16 maig , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Teatre d’objectes petit i minuciós per explicar la història d’una casa familiar i moltes coses més. Un retorn a la casa com a lloc per al pensament, el joc, el silenci i el caos.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 10 € + 0’50€ de despeses de gestió

Tarifa Joves.Prat 5 € + 0’50€ de despeses de gestió (imprescindible presentar DNI)

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 12 ANYS

Autora i intèrpret: Andrea Díaz Reboredo

Mirada externa: Xavier Bobés Solà

Construcció objetual: Andrea&Pablo Reboredo(s)

Música: Dani León

Tècnic: Marc Sellés Argos

M.A.R.

Andrea Díaz Reboredo

Una llum dringa dins de la casa. Ha començat el dia. Sobre la taula, la mà dibuixa una senda recta, després corbada, escalonada i finalment, traços desordenats que travessen la ciutat sencera. Conclou en un punt, el traç ha acabat el seu viatge. L'ambient és tan humit que els peixos podrien entrar per les finestres. La Casa va, sola, amb les veles plenes de vent.

Inspirada en el teatre d'objectes, "M.A.R" explora la manipulació objectual a través d'un treball coreogràfic del cos amb els materials de treball; objectes tots ells reunits entorn de la construcció d'un espai en concret; una llar.

Dos relats s'entrellacen en aquesta obra: la història d'una casa familiar, al costat d'una reflexió tècnic-poètica entorn dels espais i el seu significat. Un discurs a través de l'espai que parteix de les següents premisses: "L'arquitectura és l'escenari de la vida. Cada cultura crea el seu propi espai. I els canvis provocats en aquest, configuren la seva pròpia cultura".

Un viatge a través de materials com la fusta, el paper, fotografies, utensilis quotidians, dibuixos... que, units a un exercici corporal de moviments precisos, construeixen un espai pensant en constant moviment.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades