Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Entrada

Espectacle a l'espai públic. Accés gratuït.

Idea original: Manel Rosés Moretó
Acròbata en escena: Manel Rosés Moretó
Tècnic de so i llums i creació d’espai sonor: Diego Rada Antoñanzas
Composició musical i espai sonor: Lluis Casahuga
Mirada externa: Roberto Magro i Joan català
Escenografia i aparells: Ulli Ullrich
Disseny d’Il·luminació: Luis Portillo Vallet
Col·laboracions artístiques: Stefano d'Argenio, Fabrizio Gianini, Gina Vila Bruch, Marta Monistrol
Fotografia: Marta Garcia Cardellach
Vestuari: Eli Meoz

Ákri

De Manel Rosés

άκρη (ákri) és una paraula grega que es tradueix com llindar o límit. Conforma la primera part de la paraula composta ακροβασία (acrobàcia), que pot ser traduïda com "passejar pel límit" o "caminar pel llindar".

Ákri és un solo de circ d’un acròbata i una escala que explora el concepte de “llindar”. L’escala, que és aparell de circ i escenografia a la vegada, representa una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Com vivim el temps que passa entre dos moments? Com habitem aquests no-llocs que, com una escala, no estan pensats per ser habitats?

La singularitat de projecte rau en la barreja de disciplines: teatre, manipulació d'objectes, moviment acrobàtic i clown.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades