Presentació de temporada

01 octubre , 18:00 h

  • Idioma: Català
    • Serveis:

Les entrades per a la temporada octubre 23 - gener 24 sortiran a la venda el dimarts 3 d'octubre a les 17h, tant de forma online com presencial.

Entrada

Accés lliure sense reserva prèvia fins a completar aforament.

Presentació de la temporada

Octubre 23 - gener 24

Ens atrevim amb la vida? Aquesta és la pregunta que des del Teatre L’Artesà ens fem per a una nova temporada de teatre, dansa, música i molt més. A l’octubre la presentarem en molt bona companyia! La cantant Míriam Farré ens acompanyarà interpretant alguns temes del seu nou projecte, "Eclipsi", amb tota la seva banda.


 

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades