Maig en dansa 2019

Conseqüències

04 maig , 13:00 h

Espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim.

CONSEQÜÈNCIES, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. 


CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.

M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.I tu? Què mires?

Espectacle per a tots els públics

Fitxa artística:
Direcció: Stéphane Lévy
Intèrprets: Marta Hervás, Xavier Palomino/Neilor
Moreno, Núria Planes/Agnès Jabbour, Pino Steiner i
Adrià Viñas
Vestuari: Joana Martí
Producció executiva: Sophie Kasser, Estel·la Muñiz
info@ciamoveo.cat
Distribució: Fani Benages - fani@fanibenages.com
Projecte produït dins del marc de Suport a la Creació de Fira Tàrrega i el Festival Internacional de Teatro de Rua Imaginarius (Portugal). 
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del CC Barceloneta.

Aquesta activitat s'adscriu dins el cicle Maig en dansa

També us pot interessar...

Dijous Teatre

No m'oblideu mai

05 novembre , 20:00 h

El teatre Verbatim (teatre documental) ens apropa al tema tabú del suïcidi juvenil

Programació Expandida

Col·loqui post funció de No m'oblideu mai

05 novembre , 22:00 h

Col·loqui post funció dissenayat pels equips del Teatre L'Artesà, Joventut i Acció Social de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

14 novembre , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades