Programació familiar

Pink Unicorns

28 febrer , 18:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h i 10 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Una peça de dansa-teatre enèrgica, tendre i divertida, en què s’exploren les relacions i les diferents etapes de la vida sota la premissa de les grans diferències intergeneracionals

Entrada

Preu 6 € Anticipada 4,5 €

Creació Caterina Varela, Samir Akika i Alexis Fernández

Interpretació Alexis Fernández i Paulo Fernández

Escenografia Tilo Schreieck

Il·luminació Afonso Castro

Direcció producció Caterina Varela

Producció La Macana

Coproducció AGADIC – Agència Gallega d’Indústries Culturals, Theater im Pumpenhaus i Theater Bremen

PINK UNICORNS, La Macana

Un home i el seu fill adolescent comparteixen escenari en una peça enèrgica, tendre i divertida, en què exploren les relacions i les diferents etapes de la vida sota la premissa de les grans diferències intergeneracionals. La cerca dels punts en comú ens presenta un espectacle en el qual, a través del cos, s’estableix el diàleg entre pare i fill. Aquest nou treball de La Macana està dirigit pels coreògrafs Caterina Varela i Alexis Fernández en col·laboració amb el coreògraf franco-algerià radicat a Alemanya Samir Akika.

La companyia La Macana, resident a Galícia, va ser formada l’any 2009 per la ballarina, coreògrafa i productora gallega Caterina Varela i pel ballarí i coreògraf d’origen cubà Alexis Fernández. Les seves peces compten amb un potent material físic i una poètica acurada.

Edat recomanada: a partir de 12 anys

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades