Dijous Teatre

Entrar a vivir

20 maig , 20:00 h

  • Idioma: Català, castellà, anglès
  • Duració: 1 h
    • Serveis:

Localitats Exhaurides

Què passa quan entrem en trànsit? Què succeeix en un moment d'èxtasi? Adriano Galante investiga la consciència en forma de conferència performativa i concert

Entrada

Preu 12 €   Anticipada 8 €

Direcció, interpretació i música Adriano Galante

Acompanyament mediatúrgic Sara Serrano

Il·luminació, espai escènic i sonor Marc Vilanova

Assessorament filosòfic Andrea Soto Calderón

Vestuari i fotografia Datta Farm i Alessia Schoor

Amb el suport de Konvent Puntzero, La Capsa i Convent de Sant Agustí

Espectacle creat per al cicle Katharsis 2021 del Teatre Lliure de Barcelon

ENTRAR A VIVIR, Adriano Galante

Organitzen La Capsa i Teatre L'Artesà

 

Aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica 

Què passa quan entrem en trànsit? Què succeeix en un moment d'èxtasi? Com experimentem una vivència catàrtica? Som només cos, només acció? Desapareix el sentit comú o adquirim ple judici? Què som durant aquests instants? Més animals i menys humans o viceversa? I què fem? I per a què? És una via de resistència? Un exercici d'equilibri?

Entrar a vivir és un testimoni sonor de les alteracions de la consciència en forma de conferència performativa i concert alhora, un artefacte viu amb direcció, text, música i interpretació de l'Adriano Galante (Seward). L'acompanyen el constructor sonor, artista visual i escenògraf Marc Vilanova, la mediaturga Sara Serrano, la filòsofa Andrea Soto i l'arquitecta Alessia Schoor.

Adriano Galante treballa des de la intersecció que uneix la creació col·lectiva, la interpretació multidisciplinària, el pensament crític, la gestió comunitària i la curadoria artística, formant part de diversos espais, accions culturals i companyies de teatre, dansa, música i arts vives, fent possibles projectes com a Seward, Preposicionarse, Demoledora o Para ser cantadas, així com impulsant i col·laborant amb Konvent Puntzero, No Callarem, BAM Cultura Viva o Artists At Risk.

Agraïments: Adriana Vila Guevara, Carles Pons, Neus Masdeu, Adrián Vega, Marina Pravkina, Cristian Weidmann, Lulu Martorell, Wandrille Leroy, Karen Brewer, Manuel Delgado, Laura Sangrà, Txalo Toloza, Meritxell Neddermann, Edu Finestres, Mapi Sánchez, Bruno López Aragón, Marta Vallejo, Timothy B. Layden, Zoraida Roselló, Néstor Maestro, Teresa Gerhard, Andrés Monreal, Ana Torner, Gerard Schoor, Marina Herlop, Fernando Paniagua, Estel Boada, Javi Luna, Ingrid Pratmarsó, Nando Cruz, Nora Haddad, Agustín Santoyo, Manoli Mansilla, Sebastià Brosa, Ana Nin, Martin Lévêque, Mariale Rivas, Javier Gallego, Mariana Conci, Nacho Vegas, Irene Moray, Matt Goulding, Ruth Díaz, Abel Azcona, Alba G. Corral, Jordi Bosch i Mònica Rovira.

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades