Programació familiar

Ballar es cosa de llibres

19 abril , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 50 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un viatge estimulant entre el poder de la dansa i la màgia de la literatura.

Entrada

Preu: 5 € Anticipada: 3 €

Direcció i interpretació Claudia Solwat, Júlia Irango, Pere Faura

Espai escènic i assessorament conceptual Jordi Queralt

Disseny d’il·luminació Guillem Gelabert, Irene Ferrer, Sergio Roca

Disseny sonor Javier Vaquero, Ramon Ciércoles

Música VVAA

Disseny del llibret Pablo Pelocodo

Selecció de llibres i assessorament literari Tantàgora

Disseny de vestuari Txell Janot, Pablo Pelocodo

Tècnica Irene Ferrer

Producció Claudia SolWat, Sandra Casals

Un espectacle produït per Plataforma Cultural La Diürna, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb Fàbrica Vella - Espai Cultural de Sallent, Blanc Produccions i el Mercat de les Flors.

 

ACTIVITAT CANCEL·LADA

BALLAR ES COSA DE LLIBRES, de Pere Faura, Javier Vaquero i Claudia Solwat. Cia. La Diürna  

Ballar és cosa de llibres és un espectacle escènic i participatiu que proposa l’exercici de ballar amb llibres i observar la dansa que es crea quan s'hi balla. Aquesta iniciativa combina la pràctica de la dansa i la pràctica de l’observació de la dansa, el fet de ser ballarí i el fet de ser espectador, la força d’una experiència física real i el plaer de sentir-se seduït per un cos que balla amb un llibre.

Proposa un recorregut per diferents maneres de relacionar-se amb un llibre més enllà del seu ús habitual i d’aquella relació de proximitat familiar que normalment posseeix entre els més petits. Aquesta confiança com a objectes coneguts i quotidians és el que, de fet, facilita el llançar-se a ballar per primera vegada. Un llibre pot aconseguir fer ballar molta gent.

Ofereix una experiència entre dansa i literatura per descobrir el plaer de ballar llegint, de llegir mentre ballem, de ballar allò que llegim o llegir el que ballem.

Edat recomanada: a partir de 6 anys

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades