Programació Expandida

Presentació de temporada

23 gener , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Vine a conéixer els detalls de la nova temporada d'espectacles a L'Artesà

Entrada

Accés lliure fins a completar aforament.

El proper diumenge 23 de gener a les 18h el Teatre L’Artesà et convida a descobrir la nova temporada d’espectacles. Una temporada que torna amb propostes per a tots els públics i estils ben diferents. Des del nou text de Javier Daulte dirigit per Silvia Munt, “Les irresponsables”, amb Marta Marco, Cristina Genebat i Nora Navas a la música de Sílvia Pérez Cruz que ens descobrirà les seves noves melodies al mes d’abril o la lliçó magistral de Blanca Portillo encarregada de tancar la temporada al mes de maig.

Les propostes per als propers mesos no es poden oblidar d’altres disciplines com el circ o la dansa amb un concert de cossos dedicat a Bach i la companyia Malpelo. El cicle Dijous Teatre ens aproparà noves dramatúrgies i La Moderna, l’aposta per la creació de quilòmetre zero, tindrà parada amb noms molt pratencs amb les cartes blanques a Mavi Arias i Sílvia Comes.

Ja ho tenim tot a punt per tornar a gaudir de les arts en viu a L’Artesà. Teatre, música, dansa, circ... es donen la mà per fer gaudir els pratencs i les pratenques des de febrer fins al maig.  

Vine diumenge i descobreix amb nosaltres la nova temporada.​

 

Accés lliure fins a completar aforament.

 

Entrades per a la nova temporada, a la venda a partir del dimarts 25 a les 17h.

 

També us pot interessar...

Festival 2022 RV - AV Sant Cosme i Sant Damià

02 juliol , 18:00 h

Festival de Final de curs de l'AV Sant Cosme i Sant Damià

Hoy no me puedo levantar

03 juliol , 17:30 h

Festival de Final de curs de La Beat Urban

Teatre a l'ombra 2022

Valeria Castro presenta "chiquita"

03 juliol , 20:00 h

Guitarra i una veu dolça commovedora. Només amb això aquesta joveníssima artista captiva a qui l’escolta en directe. Serà, sens dubte, una nit màgica d'estiu al Pati de L'Artesà.

Comprar entrades