Dijous Teatre

The Mountain

15 desembre , 20:00 h

  • Idioma: Anglès amb subtítols en català
  • Duració: 70 minuts
    • Serveis:

Últimes Localitats

Una reflexió sobre la construcció de la veritat. Una xarxa d'idees, històries, imatges, accions i conceptes sustenta l'entramat dramatúrgic d’aquesta peça de l’Agrupación Señor Serrano

Entrada

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12,5 €     Anticipada 8,5 €

Tarifa Joves.Prat 5 € (imprescindible presentar DNI)

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 12 ANYS

Creació Agrupación Señor Serrano

Dramatúrgia i direcció Àlex Serrano, Pau Palacios, Ferran Dordal

Performance Anna Pérez Moya, Àlex Serrano, Pau Palacios, David Muñiz

Veu Amelia Larkins

Música Nico Roig

Videoprogramació David Muñiz

Videocreació Jordi Soler Quintana

Espai escènic i maquetes Lola Belles, Àlex Serrano

Ajudant d’escenografia Mariona Signes

Vestuari Lola Belles

Disseny de llums Cube.bz

Màscara digital Román Torre

Cap de producció Barbara Bloin

Producció executiva Paula Sáenz de Viteri

Cap tècnic David Muñiz

Management Art Republic

Agraïments: Núria Guiu, Pablo Acosta García, Danila Gambettola, Martín García Guirado, Pasqual Gorriz Marcos, Denis van Laeken, Simone Milsdochter, Eugenio Szwarcer, Alla Zakiullina

The Mountain

Agrupación Señor Serrano

 

The Mountain combina la primera expedició a l'Everest, l'èxit de la qual és encara avui incert, amb Orson Welles sembrant el pànic al seu programa de ràdio La Guerra dels Mons; jugadors de bàdminton jugant a baseball; un web de fake news; un drone escrutant al públic; molta neu; pantalles mòbils; imatges fragmentades; i Vladímir Putin dissertant satisfet sobre la confiança i la veritat.

Una xarxa d'idees, històries, imatges, accions i conceptes sustenta l'entramat dramatúrgic de The Mountain. Amb aquests materials, desplegats en capes que es barregen creant connexions inesperades, la peça es presenta com una exploració sense mapa sobre el mite de la veritat. 

Hi ha una imatge àmpliament compartida que recorre la història de les idees: escalar una muntanya, superar totes les dificultats per arribar al seu cim i un cop allà poder veure el món "tal com és". Veure la veritat i no només ombres o reflexos. És una bella imatge, en efecte. Però realment és així? Sovint, mirant des del cim cap avall no es veuen més que núvols i boira cobrint-ho tot o un paisatge que canvia depenent de l'hora del dia o del temps. Com és aquest món llavors? Com és aquesta veritat? Existeix la veritat? És aquesta un cim que cal coronar i prou, o més aviat un camí fred i inhòspit que cal ascendir contínuament?

Una producció de GREC Festival de Barcelona, Teatre Lliure, Centro de cultura contemporánea Condeduque, CSS Teatro Stabile di Innovazione del Friuli – Venezia Giulia, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale, Zona K, Monty Kultuurfaktorij, Grand Theatre, Feikes Huis. Amb el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat, Graner - Mercat de les Flors

Aquest espectacle compta amb la masterclass "Video Stage Dramaturgy" com a Programació Expandida, a càrrec de la mateixa companyia. 

 

 

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades