Programació familiar

Momo (versió lliure de Michael Ende)

25 febrer , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

La companyia d’Anna Roca adapta el clàssic de Michael Ende en una proposta familiar amb un entorn màgic. Una reflexió sobre el temps i el ritme accelerat de la vida plena de poesia visual.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,5 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 8 ANYS.

Idea original: Anna Roca

Direcció escènica i dramatúrgia: Jesús Arbués

Actors: Anna Roca i Jordi Gilabert

Música en directe: Pere Romaní

Espai Escènic: Pablo Paz i Guillermo Gongora

Composició musical: Marta Rius

Disseny il·luminació: Nino Costa

Vestuari i objectes: Judith Torres

Tècnic de gira: August Viladomat ‘Guti’ 

Fotos: Diego Espada

Producció executiva: Anna Roca, Judith Torres

Distribució: Aina Gomis  

Agraïments: Nord Produccions, Pep Mas, Lluís Rovirola, Anna Roura i Rita Fernàndez.  

Col·laboren Diputació de Girona, L’Estruch, LaSaLa de Sabadell, Figueres a Escena i Institut de Cultura d’Olot

Momo

Companyia de teatre Anna Roca. Organitza La Xarxa.

Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, ens esperen per explicar-nos la història de la nena Momo. Momo és una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.

MOMO (versió lliure de Michael Ende) és un espectacle de creació, cuinat a foc lent, on el protagonista és el temps, la mirada, la poesia visual. És una reflexió sobre el nostre ritme davant la vida. La companyia es pregunta: “Quan fa que no et pares una estona i et dediques a ser-hi, a estar sense fer res, distret, encantat, mirant a la gent com habita, escoltant els sons del carrer,…? Realment el temps es pot perdre? I on va a parar, si es perd? Vivim i eduquem els nostres fills de pressa. Volem que parlin anglès, xinès,… que juguin a futbol, que facin teatre i que siguin bons en tot… Els preparem pel futur, per a que tinguin una bona feina, una bona casa, un bon cotxe… Però no els eduquem per jugar en llibertat, per aprendre a relaxar-se, per aturar-se davant d’un amic i simplement parlar i escoltar-se. A Momo, de Michael Ende, hem trobat la font d’inspiració per donar cos a aquesta idea. Qui millor per donar valor que el verb escoltar?”

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades