Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

Del 13 al 30 de març, tindrà lloc la Quinzena Metropolitana de Dansa, una cita oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer.

Metropolitana de Barcelona, entre les quals es troba El Prat de Llobregat, i vol ser una invitació a gaudir de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran.

La Quinzena va néixer l’any 2018  per convertir-se en una cita anual amb les arts del moviment i, enguany, en aquesta segona edició, El Prat de Llobregat ha decidit sumar-s’hi. Durant aquestes dues setmanes, us proposem 3 cites amb la dansa. 

Actes relacionats

Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

"Hippos", de Zum Zum Teatre i Quim Bigas

29 març, 17:00 h

Tres hipopòtams ballen, riuen, interaccionen amb la gent i la conviden a jugar. Més enllà, però, de la diversió, s’amaga un missatge, el del respecte a la difereència.

Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

"Block", amb Motionhouse/NotFitState

20 març, 19:00 h

Block és una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafien els límits del cos huma. Una proposta física, intensa i emocionant que juga amb el moviment i l’acrobacia per parlar de la vida a la ciutat, de les seves contradiccions i dels reptes diaris.

Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

Tothom Balla

09 febrer, 10:30 h

Cloenda de la Quinzena Metropolitana de Dansa on les totes les ciutats participants al Tothom Balla, interpretaran una coreografia conjunta el dissabte 30 de març a les 12 h.

Comprar entrades