Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

"Block", amb Motionhouse/NotFitState

20 març , 19:00 h

  • Duració: 40 min

Block és una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafien els límits del cos huma. Una proposta física, intensa i emocionant que juga amb el moviment i l’acrobacia per parlar de la vida a la ciutat, de les seves contradiccions i dels reptes diaris.

Creació, direcció i coreografia: Kevin Finnan

Idea original, disseny i producció: Ali Williams

Direcció de circ: Paul Evans

Direcció i interpretació musical i disseny de so: Sophy Smith i Tim Dickinson

Comissionat per Without Walls, Stockton International Riverside Festival, Norfolk & Norwich Festival i Out There International Festival of Circus & Street Arts.

Coproducció: Archaos, Pôle National des Arts du Cirque Méditerranée i Le Citron Jaune, Centre National des Arts de la Rue.

Vint blocsde grans dimensions es trenquen i es recomponen en escena, adoptant noves formes entre les quals es mouen els interprets. Un espectacle sorprenent, sorgit de la col·laboració entre dues companyies britaniques d’alta volada.

Fundada l’any 1988 per Louise Richards i Kevin Finnan, Motionhouse crea produccions de dansa-circ per a sala i carrer. Reconegudes internacionalment, les produccions de la companyia integren fisicalitat, narrativa, imatgeria digital i puntuacions sonores emocionants.

NoFit State és una companyia de circ contemporani fundada a Cardiff l’any 1986, referent de la disciplina al Regne Unit. La seva trajectoria inclou producció d’espectacles, projectes de formació comunitaria i de formació i educació per a persones de totes les edats.

Aquesta activitat forma part de la posada en marxa del Centre Cívic Palmira Domènech. Us esperem a la plaça!

També us pot interessar...

Dijous Teatre

No m'oblideu mai

05 novembre , 20:00 h

El teatre Verbatim (teatre documental) ens apropa al tema tabú del suïcidi juvenil

Programació Expandida

Col·loqui post funció de No m'oblideu mai

05 novembre , 22:00 h

Col·loqui post funció dissenayat pels equips del Teatre L'Artesà, Joventut i Acció Social de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

14 novembre , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades