Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

"Block", amb Motionhouse/NotFitState

20 març , 19:00 h

  • Duració: 40 min

Block és una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafien els límits del cos huma. Una proposta física, intensa i emocionant que juga amb el moviment i l’acrobacia per parlar de la vida a la ciutat, de les seves contradiccions i dels reptes diaris.

Creació, direcció i coreografia: Kevin Finnan

Idea original, disseny i producció: Ali Williams

Direcció de circ: Paul Evans

Direcció i interpretació musical i disseny de so: Sophy Smith i Tim Dickinson

Comissionat per Without Walls, Stockton International Riverside Festival, Norfolk & Norwich Festival i Out There International Festival of Circus & Street Arts.

Coproducció: Archaos, Pôle National des Arts du Cirque Méditerranée i Le Citron Jaune, Centre National des Arts de la Rue.

Vint blocsde grans dimensions es trenquen i es recomponen en escena, adoptant noves formes entre les quals es mouen els interprets. Un espectacle sorprenent, sorgit de la col·laboració entre dues companyies britaniques d’alta volada.

Fundada l’any 1988 per Louise Richards i Kevin Finnan, Motionhouse crea produccions de dansa-circ per a sala i carrer. Reconegudes internacionalment, les produccions de la companyia integren fisicalitat, narrativa, imatgeria digital i puntuacions sonores emocionants.

NoFit State és una companyia de circ contemporani fundada a Cardiff l’any 1986, referent de la disciplina al Regne Unit. La seva trajectoria inclou producció d’espectacles, projectes de formació comunitaria i de formació i educació per a persones de totes les edats.

Aquesta activitat forma part de la posada en marxa del Centre Cívic Palmira Domènech. Us esperem a la plaça!

També us pot interessar...

Conferencia performativa: La memoria

17 octubre , 20:30 h

Los Torreznos escriuen les seves peces a partir del que viuen. Apunten en els seus quaderns les notes del què és més significatiu. Sobre la memòria, faran un treball que no es pot relatar abans que succeeixi.

Pràctiques escèniques

Pràctiques escèniques amb Los Torreznos

18 octubre , 17:00 h

Laboratori d'experimentació amb la companyia

Programació Expandida

El Prat Obrer

19 octubre , 10:00 h

Recorregut pels orígens industrials del Prat

Comprar entrades