Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019

Tothom Balla

09 febrer , 10:30 h

Cloenda de la Quinzena Metropolitana de Dansa on les totes les ciutats participants al Tothom Balla, interpretaran una coreografia conjunta el dissabte 30 de març a les 12 h.

Enguany El Prat se suma a la 2a edició de la Quinzena Metropolitana de Dansa. Del 13 al 30 de març, 9 municipis, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre els quals El Prat, omplen de dansa la seva ciutat.

Com a Cloenda de les activitats de la Quinzena, les 9 ciutats implicades prenem part del Tothom Balla, interpretant una coreografia conjunta que aquest any ha preparat la Cia. Mar Gómez.

A cada ciutat, les companyies, escoles, acadèmies i entitats aprenen la coreografia i l’executen conjuntament dissabte 30 de març a les 12h a la seva ciutat.

Es duran a terme 3 assajos, obertss a tothom que així ho vulgui i un assaig general, guiats per Marina Fullana i Olga Clavel de l’Escola d’Arts en Viu.

Assajos oberts: 9 i 23 de Febrer i 16 de Març de 10:30h a 12:30h al Centre Cívic Jardins de la Pau

Assaig general: dissabte 23 de març, CEM Sagnier (pavelló cobert)

Ballada simultània a tots els municipis: Dissabte 30 de març a les 12 hores. Al Prat de Llobregat tindrà lloc a la Plaça de Catalunya.

Si voleu participar en l'activitat, podeu inscriure-us clicant al botó Inscriu-te -> Cursos d'Hivern -> Jardins de la Pau -> Cursos de Ball -> Inscripció Tothom Balla

 

També us pot interessar...

Conferencia performativa: La memoria

17 octubre , 20:30 h

Los Torreznos escriuen les seves peces a partir del que viuen. Apunten en els seus quaderns les notes del què és més significatiu. Sobre la memòria, faran un treball que no es pot relatar abans que succeeixi.

Pràctiques escèniques

Pràctiques escèniques amb Los Torreznos

18 octubre , 17:00 h

Laboratori d'experimentació amb la companyia

Programació Expandida

El Prat Obrer

19 octubre , 10:00 h

Recorregut pels orígens industrials del Prat

Comprar entrades