Pràctiques escèniques

Taller-classe amb Sonia Gómez

13 març , 19:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h 30 min

Llista d’espera

La idea d’aquest taller-classe és compartir una pràctica escènica amb Sonia Gómez. Una pràctica de cos, dansa i moviment per ballar amb eines senzilles i entenedores, accessibles per a qualsevol persona. I al mateix temps un punt de vista poètic i bell.

Inscripció

Al taller poden assistir totes aquelles persones interessades a treballar amb el cos i explorar nous llenguatges, tinguin o no experiència professional. 

Inscripció gratuïta. A partir del 23 de gener, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Taller-classe amb Sonia Gómez

La idea d’aquest taller-classe és compartir una pràctica escènica a partir de l’espectacle Ballarina de la creadora Sonia Gómez. Una pràctica de cos, dansa i moviment per ballar amb eines senzilles i entenedores, accessibles per a qualsevol persona. I al mateix temps un punt de vista poètic i bell.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez va estudiar a l’Institut del Teatre i l’escola P.A.R.T.S de Brussel·les. Des de l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. Les seves peces, Mi madre y yoExperiencias con un desconocido, etc, són muntatges multidisciplinaris que recorren un ampli ventall de llenguatges, estètiques i referències.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades