Pràctiques escèniques

Taller-classe amb Sonia Gómez

13 març , 19:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 h 30 min

Llista d’espera

La idea d’aquest taller-classe és compartir una pràctica escènica amb Sonia Gómez. Una pràctica de cos, dansa i moviment per ballar amb eines senzilles i entenedores, accessibles per a qualsevol persona. I al mateix temps un punt de vista poètic i bell.

Inscripció

Al taller poden assistir totes aquelles persones interessades a treballar amb el cos i explorar nous llenguatges, tinguin o no experiència professional. 

Inscripció gratuïta. A partir del 23 de gener, dins la secció "Pràctiques escèniques" del Teatre L'Artesà aquí.

Taller-classe amb Sonia Gómez

La idea d’aquest taller-classe és compartir una pràctica escènica a partir de l’espectacle Ballarina de la creadora Sonia Gómez. Una pràctica de cos, dansa i moviment per ballar amb eines senzilles i entenedores, accessibles per a qualsevol persona. I al mateix temps un punt de vista poètic i bell.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez va estudiar a l’Institut del Teatre i l’escola P.A.R.T.S de Brussel·les. Des de l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. Les seves peces, Mi madre y yoExperiencias con un desconocido, etc, són muntatges multidisciplinaris que recorren un ampli ventall de llenguatges, estètiques i referències.

També us pot interessar...

Marvel vs DC in concert

04 juny , 18:00 h

Tanquem temporada amb un fet insòlit: una orquestra simfònica pujarà a l’escenari de la Sala Gran i ho farà amb les millors bandes sonores de pel·lícules de superherois

Comprar entrades