Programació familiar

Lab en família: Blink Magic

20 octubre
1r passi: 16:45 a 17:15 h 2n passi: 17:45 a 18:15 h

Laboratori recomanat per a famílies amb infants de 2 i 3 anys. La cia Blink Flash ens convida a explorar i descobrir el moviment del propi cos a partir d’una experiència màgica, Blink Magic.

Inscripció

Inscripcions gratuïtes

Idea i creació Blink Flash

Coreografia Montse Roig i Marina Cardona

Dramatúrgia Joan Casas

Interpretació Montse Roig o Marina Cardona

Assessorament màgia Hausson (Jesús Julve)

Música i espai sonor Marta Roma

Vestuari Viviane Calvitti 

Escenografia Yaiza Ares

Il·luminació Marc Lleixa

Producció Caroline Giffard 

Laboratori recomanat per a famílies amb infants de 2 i 3 anys. 

La cia Blink Flash ens convida a explorar i descobrir el moviment del propi cos a partir d’una experiència màgica, Blink Magic.

A partir del joc, treballarem la capacitat de sorpresa i buscarem la màgia sense ser mags. Una invitació a viatjar i fer volar la imaginació i a descobrir la màgia en la quotidianitat, en els objectes més propers. En definitiva, una exploració a través del joc i el moviment com a motor expressiu per compartir aventures màgiques

Blink Flash és una companyia de dansa-teatre per als més menuts i les seves famílies. L’objectiu de les seves obres és mostrar les emocions a través del cos i del moviment d’una manera poètica i contemporània

 

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades