Teatre a l'ombra 2021

A l’estiu tota cultura viu!

Passada la primavera i el renéixer de l’activitat, arriba ara l’època estival. Malgrat tenir tots molt present el record d’un any on hem esmerçat molts esforços per a la cura pròpia i de l’altre, comencem a recollir els primers fruits: tornem a viure molts dels racons de la nostra ciutat de forma comunitària!

L’estiu és el moment de gaudir del carrer i de la cultura a l’aire lliure i, sense oblidar totes aquelles recomanacions sanitàries que ens asseguraran una millor tardor, ens podem apropar a l’espai públic ocupant-lo des de la llibertat de viure i ser espectador del fet cultural.

Teatre a l’ombra torna a brollar aquest 2021 amb la voluntat de descentralitzar els escenaris i convertir tota la ciutat en un veritable teatre a l’aire lliure. La nova edició d’aquest cicle envaeix places, carrers i parcs pratencs amb una mostra de diversitat artística: música, dansa i circ es barregen i fonen per gaudir de l’estiu en bona companyia.

Cada diumenge de juliol a la tarda, quan l’ombra cau pels carrers del Prat, la qualitat escènica torna a omplir-los de llum i colors amb quatre propostes de formats diferents per a públics diferents, però perfectes per gaudir de forma individual, en família o amb amics.

Ja ho diu la dita... A l’estiu tota “cultura” viu!

Espectacles a l'ombra del 2021

Teatre a l'ombra 2021

Fil

04 juliol, 20:00 h

La cia. Madame Gaüc presenta una creació de circ contemporani que també combina elements de la dansa i el teatre

Teatre a l'ombra 2021

Perceptions

11 juliol, 20:00 h

La companyia francesa Bivouac presenta un espectacle de circ on s'alternen la dansa aèria, les acrobàcies, el masteler xinès i la música en directe

Teatre a l'ombra 2021

Mulïer

18 juliol, 20:00 h

La cia. Maduixa Teatre dansa en homenatge a totes les dones que durant segles i segles d'opressió han lluitat i continuen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge

Teatre a l'ombra 2021

La costa de los mosquitos

25 juliol, 21:00 h

Travis Birds arriba a La Capsa per presentar el seu últim treball, La Costa de los Mosquitos, dins del cicle Teatre a L'ombra.

Comprar entrades