Estrella Morente en concert

04 febrer , 21:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 90 min
    • Serveis:

Localitats Exhaurides

Flamenca d’arrel com poques, una de les cantaores més importants en l’actualitat per donar tret de sortida a una nova temporada, amb un concert on gaudirem del seu profund coneixement del flamenc

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu: 20,5 €    

Tarifa Joves.Prat: 5,5 €

(és necessari presentar DNI. Més informació aquí)

Cante Estrella Morente

Guitarra José Carbonell "Montoyita"  i José Carbonell "Monty"

Palmes i cors Ángel Gabarre i Antonio Carbonell 

Percussió Pedro Gabarre "El Popo" i Curro Conde Morente

Estrella Morente en concert

Estrella Morente és una d’aquelles artistes que no necessita presentació: filla del cantaor Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonell, es va criar ja envoltada d’artistes bevent de l’essència del flamenc des de l'infància. El seu destí estava escrit des del moment en el qual va arribar al món, Estrella havia nascut per a cantar, i no tan sols per les seves arrels i el llegat de la seva família, sinó per la seva capacitat per a emocionar amb el seu cante. Estrella reuneix totes les condicions necessàries per a ser una de les grans figures del flamenc i la cançó espanyola, ja des d’aquell mític “En lo alto del Cerro de Palomares” amb què es va presentar al món discogràfic l’any 2001. Una veu privilegiada, sentit del ritme, passió i la curiositat per a explorar i incorporar nous matisos al seu estil, seguint l’estela del seu pare.

Estrella posseeix un profund coneixement del seu art, així com un gust refinat innat, que l'han convertit en punt de referència tant per a l'afició flamenca com per a amants de la música en general, en barrejar les influències de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc en el nou mil·lenni.

Una proposta en col·laboració amb La Capsa.

 

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades