Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Les Madeleines de Poulpe

02 gener , 18:00 h

  • Duració: 55 min
    • Serveis:

Kadavresky Cirque utilitzen el cabaret, l’espectacle burlesc, el charivari i el circ tradicional per redescobrir-los i redissenyar-los amb molt d’humor en un espectacle visual i dinàmic amb música en directe

Entrada

Preu 6 €     Anticipada 4,5 €

Concepte i interpretació Sébastien Barat, Léo Blois, Maël Deslandes, Noé Renucci, Alejandro Soto

Escenografia i investigacions tècniques Fred Blin (Cie Chiche Capon), Patrick Yohalin i Emmanuel Gavoille (Les Moldaves de la Cie Pas Vu Pas Pris)

Il·luminació i regidoria Tony Dreux i Jordan Lachèvre

The structure for the performance has been created by Serge Calvier (Cie Oposito)

Música Romain Baranger (Cie Le Mouton Carré)

Coproducció PJP, PNAC La Cascade, Les Zaccros d’ma rue, PRAC Cité du Cirque, La Déferlante - Notre-Dame-de-Monts et Noirmoutier, Ville de Billom

Amb el suport de  Les Jardins de Brocéliande, La Lisière avec La Constellation, l’Association Graines de Rue, Le Caméléon, Le Grand Pré, Métamis Création

Suport institucional DRAC Auvergne-Rhône-Alpes, Région Auvergne-Rhône-Alpes, Département de la Savoie, Ville de Bourg-Saint-Maurice (73), Spedidam, ADAMI.

Agraïments: Annemiek Veldman, Clémence Bourdaud, named «Clé» - Chakipu, Amandine Allin et Clément Milot - Katlas Production, Gabrielle Rio - Si.D, Camille Bravard, Bruno Bonté

Les Madeleines de Poulpe

Kadavresky Cirque

Acròbates sobre esquís, una cançó i un vestit elàstic blau de lycra, ingredients poc habituals, oi?

La recepta de Les Madeleines de Poulpes consisteix a trobar l’equilibri adequat, entre les corretges d’aire i el pal xinès, entre el tango sobre esquís i la música en directe, entre el riure i la poesia.

Des dels tubs musical revisitats fins a la música acústica, els cinc alegres artistes us submergeixen en un espectacle visual i dinàmic. Us donen la benvinguda al seu món divertit i jocós que inclou la justa combinació d’ingredients.

La recepta ja està escrita... Només us queda una cosa per fer: assaborir aquestes Madeleines. Cada mos és un himne al plaer i al descobriment.

Les Madeleines de Poulpe és una representació multidisciplinària influenciada pel teatre de carrer i el circ contemporani. D’una manera còmica, els artistes utilitzen els codis del cabaret, l’espectacle burlesc, el charivari i el circ tradicional per, finalment, redescobrir-los i redissenyar-los.

També us pot interessar...

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Espectacle familiar: Só, de Xampatito Pato

25 setembre , 17:30 h

El malabarista gallec Jesús Velasco presenta una peça que és fruit de la recerca en una tècnica no massa estesa i menys com a punt de partida de tot un espectacle: els “cigar boxes” o malabars amb caixes.

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

25 setembre , 22:00 h

La companyia Nueveuno ho aposta tot al cinc. Cinc homes sobre l’escenari que ens regalen una coreografia de malabarismes amb molt de ritme i humor.

Comprar entrades