Dijous Teatre

Conservando memoria

25 febrer , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 45 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Quins ingredients necessita una vida per ser extraordinària? La memòria dels avis d’Izaskun Fernández torna per esquivar-ne l’absència

Entrada

Preu 12 €   Anticipada 8 €

Construeixen, escriuen,dirigeixen, il·luminen i juguen Izaskun Fernández i Julián Sáenz-López

Disseny gràfic Diego Solloa

Fotografia Clara Larrea

Producció El Patio Teatro

Distribució Ikebanah Artes Escénicas

CONSERVANDO LA MEMORIA, El Patio Teatro

Conservando la memoria és un poètic i bell homenatge als avis i àvies de l'autora i actriu, Izaskun Fernández, a través del teatre d'objectes i la paraula en el qual comparteix amb nosaltres el seu desig de conservar-los amb ella, de conservar la seva memòria, d'esmussar-la, per, un dia, poder esquivar la seva absència.

En paraules de l'autora:

“Quiero colar a través de mí los recuerdos de mis abuelos, quiero mancharme las manos con pimentón, azúcar y sal, contarte que tras las entrevistas descubrí que aparentemente no hay nada de extraordinario en sus vidas y que es precisamente eso, lo que me resultó extraordinario. ¿Qué ingredientes necesita una vida para ser extraordinaria?”

 

També us pot interessar...

Nit solidària per Casa Terra

10 desembre , 19:30 h

CASA TERRA presenta el seu projecte de cooperació responsable a República Democràtica del Congo,

Una noche sin luna

11 desembre , 20:00 h

Juan Diego Botto enllaça textos, entrevistes, xerrades i conferències de Federico García Lorca per donar-li veu i acostar-nos al mon de l’autor, escoltant-lo en primera persona. Una peça viva en la qual la paraula de Lorca i la seva vida serveixen de mirall del nostre

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El silenci d'Hamelin

12 desembre , 12:00 h

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda? Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen.

Comprar entrades