Vuelta a Uno

18 desembre , 18:00 h

  • Idioma: Sense paraules
  • Duració: 80 minuts
    • Serveis:

Últimes Localitats

La bailaora torna a L’Artesà amb el tancament de la seva trilogia dedicada a la guitarra com a element essencial del flamenc

Entrada

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 15,5 €     Anticipada 10,5 €

Tarifa Joves.Prat 5 € (imprescindible presentar DNI)

 

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Idea original, direcció artística i coreografia Rocío Molina 

Composició musical Yerai Cortés 

Direcció d’arte Julia Valencia

Espai escènic Antonio Serrano, Julia Valencia, Rocío Molina 

Disseny d’il·luminació Antonio Serrano 

Disseny de so Javier Álvarez 

Disseny de vestuari Julia Valencia 

Disseny gràfic Julia Valencia 

Acompanyament per a espai sonor Pablo Martín Jones 

Realització de vestuari López de Santos 

Sabates Rocío Molina Gallardo Dance 

Cinturó Elella del Toro 

Direcció tècnica Carmen Mori

Tècnic d'il·luminació Antonio Valiente

Regiduria María Agar Martínez

Direcció executiva i de producció El Mandaito Producciones S.L.

Una coproducció de Danza Molina S.L. i Teatro Español, en col·laboració amb la Junta de Andalucía i el suport d’INAEM.

Vuelta a Uno

Fragmento de la Trilogía sobre la guitarra

Rocío Molina

Diu la crítica que “poques artistes tenen, en el nostre flamenc, l'atreviment i la determinació de Rocío Molina, una creadora i bailaora embolicada en llibertat que exerceix amb maneres heterodoxes des de l'ortodòxia més antiga”. Guanyadora del Lleó de Plata de la Dansa 2022 de la Biennal de Venècia, la bailaora torna al Teatre L’Artesà tres anys després, en aquesta ocasió per presentar el tancament de la seva trilogia sobre la guitarra flamenca, acompanyada del guitarrista Yerai Cortés. Una experiència sobre la correlació de guitarra i moviment, acostant-nos a les conseqüències de la identitat de cada guitarrista en el cos i gest de Rocío Molina.

Vuelta a uno és retrobament amb allò viu, amb l'eufòria i el gaudi, és terra embriagada a compàs que ens recorda que som matèria i respiració alterada, on l'ànima intenta escapar, elevar-se, i així tornar a fer-se Un amb el tot.

La trobada escènica comença en una proximitat d'aire imantat, inaudita en sincronia i espontaneïtat. La guitarra de Yerai juga incansable i el cos de Rocío no pot deixar d'acudir a la seva trobada, es rendeixen a la torbació de la mútua ofrena, al poder que deslliga la seva col·lisió. Generen un vincle intens i viu que ens atreu a una dimensió íntima de total comunió. Transitem per l'atracció, la seducció i l’arrapament. Aquest camí de retorn a Un és plaer vessant, sotrac, carn palpitant i pell convulsionada, ànsies en amors inflamada per ser en el nosaltres. Però la connexió entre Rocío i Yerai desdibuixa qualsevol enquadrament, qualsevol traçat. Es recreen sense descans en compassos forassenyats, fracturant la nostra percepció i fent-nos còmplices de la seva irreverència.

 

 

També us pot interessar...

Marvel vs DC in concert

04 juny , 18:00 h

Tanquem temporada amb un fet insòlit: una orquestra simfònica pujarà a l’escenari de la Sala Gran i ho farà amb les millors bandes sonores de pel·lícules de superherois

Comprar entrades