Programació Expandida

"Bach: tot és possible": xerrada de Daniel Claret

24 març , 18:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Amb el títol "Bach: tot és possible", el violoncel·lista de l'espectacle "Highlands" de Mal Pelo parlarà de la capacitat interdisciplinar de la música de Bach

Entrada

Accés lliure fins a completar aforament

Xerrada "Bach: tot és possible"

Què té la música de Bach que la fa tan adequada per a espectacles on es combinen diverses disciplines artístiques? Quins elements contribueixen a que les possibilitats que ofereix la seva música semblin infinites? La influència de Bach no és comparable pràcticament a la de cap altre compositor. No és casualitat. Quasi tres segles després de la seva mort, avui la seva música encara ens interpel·la, ens emociona i ens parla amb la mateixa força. Aquesta activitat forma part de la Programació Expandida de l'espectacle Highlands de Mal Pelo, que es presentarà a la Sala Gran el dia 26 de març.

La activitat professional de Daniel Claret es desenvolupa en diverses direccions. Els darrers anys ha realitzat projectes personals que han contribuït profundament al seu creixement, com la Integral per a violoncel i piano de L.van Beethoven, amb Àlex Ramírez, i «La fe...», de violoncel sol, entorn a la figura de György Kurtág. Paral·lelament, forma part de Inventions i Highlands, espectacles del grup creatiu Mal Pelo. Aquesta col·laboració l'ha obert un nou camp de possibilitats en la interpretació, la percepció i la comprensió de les obres. Tornant a l’àmbit purament concertístic, la música de cambra ocupa un espai cabdal en el seu desenvolupament professional. La compagina amb la seva activitat orquestral, col·laborant amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i la Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

 

Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 10 al 27 de març a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat 

També us pot interessar...

Silencio

29 maig , 18:00 h

L’actriu Blanca Portillo interpreta el monòleg escrit per Juan Mayorga a partir del discurs d'ingrés del dramaturg a la RAE.

Comprar entrades