Tres en dansa

07 juliol , 20:00 h

Un programa triple de dansa per obrir un estiu més al pati de L’Artesà. Les companyies LaCerda, L’Esbord i Clémentine & Lisard posen el cos en escena en diferents formats que ens parlen de ballar juntes i mirar d’altres ballar.

Entrada

Espectacle a l'espai públic. Accés gratuït.

Un programa triple de dansa per obrir un estiu més al pati de L’Artesà. Les companyies LaCerda, L’Esbord i Clémentine & Lisard posen el cos en escena en diferents formats que ens parlen de ballar juntes i mirar d’altres ballar.

 

Scotoma

Clémentine & Lisard

Scotoma és una peça de dansa teatre que tracta sobre l'atenció. Una reflexió sobre el que la captura i la dirigeix, en un món sotmès per "l'economia de l'atenció". Barrejant dansa, teatre i objectes, la peça dona pas a un treball de partnering i contacte on es desenvolupa un imaginari poètic alhora que emergeix un humor genuí. Convida al públic a un viatge que qüestiona com preservar el nostre dret d'escollir a on i a què atorguem la nostra pròpia atenció. Podem percebre el que passem per alt o notar el que està ocult a primera vista?

 

 

L’hereu riera

L’esbord

Peça en solitari de Pere Seda de dansa i performativa que explora un diàleg constant entre el llenguatge primari de la dansa tradicional catalana i tècniques diverses de la dansa contemporània. La melodia i la dansa popular apareixen com un vehicle per validar les pràctiques tradicionals des d'altres interpretacions possibles, un procés que culmina amb la reapropiació del que és tradicional per l'individu. L'Hereu Riera és una peça frontera: interpel·la un públic divers mentre desfila pels marges de la dansa d’arrel i la dansa contemporània esborronant-ne els límits i jugant amb un llenguatge híbrid.

 

 

El baile de la zurda

Cia. LaCerda

Un homenatge al ball i a les arrels llatinoamericanes dels seus creadors. Explora l'impuls vital que porta les persones a ballar al ritme de la música, destacant el ball com a espai de trobada festiva i unió col·lectiva. El coreògraf, Edward Tamayo, s'inspira en les maratons de ball i els ritmes llatinoamericans, desenvolupant un sistema coreogràfic anomenat "mantras" que es centra en la relació entre els peus i la pelvis, l'espai, el ritme i el grup.

 

 

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades