Teatre a l'ombra 2022

Valeria Castro presenta "chiquita"

03 juliol , 20:00 h

  • Idioma: Castellà

Guitarra i una veu dolça commovedora. Només amb això aquesta joveníssima artista captiva a qui l’escolta en directe. Serà, sens dubte, una nit màgica d'estiu al Pati de L'Artesà.

Entrada

Concert a l'espai públic. Accés lliure.

Valeria Castro, Iván Mellén i Ismael Zazo.

Chiquita

Valeria Castro en concert

“Chiquita” són els primers passos de Valeria Castro, jove cantant canària. Són 6 cançons que ha escrit, li han agradat i ha volgut compartir amb el món. A partir de  referències que habiten al seu cap des que era petita i d’altres que ha trobat fa poc ens servirà un concert que canalitza tot el que pensa, sent i veu la cantant. Són cançons fetes amb tot l'afecte del món, que és el que li han ensenyat a casa seva sempre, des de “chiquita”. Una combinació precisa de folk amb lletres intenses i sensibles a parts iguals. Tot un plaer per escoltar i donar el tret de sortida a la programació del Teatre a l’ombra.

Valeria Castro, jove natural de la Palma, és una de les promeses femenines que descobrim en 2020. Donant-se a conèixer en xarxes socials amb un perfil autogestionat de versions en acústic, a poc a poc va anar creixent i deixant veure el seu talent com a cantautora per, de mà de Warner Music Spain, llançar un projecte en homenatge a les cançons que van marcar els 90 i 2000 a Espanya. Després del càlid acolliment de les versions, arribant a aconseguir amb alguna els nou milions de reproduccions en Spotify, publica en 2021 el seva EP de presentació "chiquita", amb el qual gira per tot el territori nacional amb una sensibilitat única, una estètica cuidada i una identitat marcada per l'evocació del folklore.

També us pot interessar...

Festival de Cants i balls de jota amb La Casa de Aragón

11 octubre , 20:00 h

Festival de cants i balls de jota amb motiu del Dia del Pilar

Alfred García en concert

14 octubre , 21:00 h

El cantant Alfred García torna als escenaris dos anys després amb un concert especial per inaugurar al Prat de Llobregat, la seva ciutat, la breu gira que dona el tret de sortida a la publicació del seu pròxim disc

Festib@ll

16 octubre , 18:00 h

Festival de balls a benefici de l'Associació de Familiars d'Alzheimer.

Comprar entrades