Dijous Teatre

Bailarina Reload 2014-2024

16 març , 20:00 h

  • Duració: 40 min

Últimes Localitats

En el marc de Dijous Teatre i en col·laboració amb Dansa Metropolitana, recuperem aquest solo d’una creadora única, un espectacle íntim dedicat al públic on comparteix el que ha après o no després de tants anys actuant.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 17H

Totes les tarifes inclouen despeses de gestió (0,50€)

Preu 12,5 €     Anticipada 8,5 €

Tarifa Joves.Prat 5 € (és necessari presentar DNI)

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DELS 12 ANYS.

Idea, texts i interpretació Sònia Gómez
Sugerències musicals David Cauquil
Edició sonora Manu Léonard
Vestuari i atrezzo Emily
Producció Sònia Gómez
Coproducció Teatre L’Artesà

Bailarina

Sonia Gómez

La creadora Sonia Gómez recupera el seu solo “Ballarina” per a la nostra programació Dijous Teatre, la qual aquesta temporada gira la mirada cap a pràctiques de creació de principis de segle per posar en el centre de l’espectador formes de fer que han estat model en la construcció dels nous relats escènics. “Bailarina” és un àlbum amb paraules, seqüències de moviment i objectes. L’artista es pregunta com pot ballar en un espai inesperat, sense un terra especial ni llums, evitant l'empaquetat teatral. Aquest és un espectacle petit, dedicat al públic, on comparteix el que ha après o no després de tants anys actuant. El solo revisa alguns conceptes bàsics: els rols entre l'audiència i l'intèrpret, planteja noves maneres de producció i redescobreix la pràctica creativa des del cos i la seva performatividad.

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març de 2023 a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

També us pot interessar...

La Moderna

Ara que estem totes juntes

14 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

La Moderna

Ara que estem totes juntes

15 desembre , 20:00 h

Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.

Vetllada de Nadal Esplai Sant Pere i Sant Pau

16 desembre , 17:30 h

Vetllada nadalenca de l'esplai Sant Pere i Sant Pau

Comprar entrades