Programació familiar

Les Matinals: Sóc una nou

31 gener , 11:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últims Tiquets

La companyia Zum-Zum Teatre ens presenta un espectacle premiat per la seva direcció i interpretació amb una història commovedora que ens farà parlar del món que estem vivint.

Tiquet

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,50 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 6 ANYS

Autor Ramon Molins a partir del conte de Beatriz Osés. 

Música i pianista en directe Antoni Tolmos 

Espai escènic Joan Pena (PLÀNCTON) 

Vestuari Rosa Solé 

Il·luminació David Bofarull 

Tècnic Sergio Sisques 

Fotografía David Del Val 

Producció executiva Txell Burgués 

Direcció Ramon Molins 

Repartiment Jesús Agelet, Andrés Batista, Begonya Ferrer i Jordi Gilabert/Albert García 

Les Matinals de L'Artesà: Sóc una nou

Zum-Zum Teatre.

L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Aquest espectacle de la companyia Zum-Zum Teatre va guanyar els premis FETEN 2021 a millor direcció i millor interpretació coral. La companyia té com a objectiu convertir els espectacles i cadascuna de les seves representacions en moments únics i irrepetibles que eixamplin els límits de la imaginació i que ofereixin una finestra a petits i grans per mirar el món a través del teatre. Volen crear espectacles que provoquin més preguntes que respostes, propostes multidisciplinàries que despertin les emocions.

A partir de propostes artístiques que configuren el projecte Camins Vius, des del Teatre volem reforçar el diàleg educació-cultura-comunitat, tan present al Prat. Les Matinals de L’Artesà obre a la ciutat una nova oferta de qualitat. Genera noves oportunitats. Et brinda un nou espai de trobada, de participació social. Els diferents marcs de vida de la ciutadania ens conviden a buscar noves oportunitats que dialoguin amb l’exhibició convencional i atenguin la seva demanda, convençudes dels beneficis que aporta la vivència activa de les arts.

També us pot interessar...

Visita guiada a L'Artesà

18 abril , 19:00 h

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Programació familiar

Univers

21 abril , 11:00 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Programació familiar

Univers

21 abril , 12:30 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Comprar entrades