Raphaëlle

07 març , 18:00 h

  • Idioma: Castellà i català
  • Duració: 1 h i 15 min

Últimes Localitats

És la divisió en sexes una construcció cultural? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home? La lluita individual de la Raphaëlle Pérez ens parla del canvi col·lectiu que viuen les nostres societats

Entrada

Preu 15 €  Anticipada 10 €

Interpretació Raphaëlle Pérez, Carles F. Giua i Eugenio Szwarce

Direcció Carles Fernández Giua

Disseny d’espai i vídeo Eugenio Szwarcer

Il·luminació Luis Martí

Disseny de so Damien Bazin

Producció executiva Carol Murcia

RAPHAËLLE, La Conquesta del Pol Sud

La Conquesta s'interroga sobre un món que camina cap a la reivindicació del rol protagonista de la dona a la societat. El muntatge parteix d’una experiència individual de transició, de canvi de gènere, un recorregut vital marcat per la lluita per la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles. Una experiència que es forja en el si de la cultura europea, a França, i que qüestiona de molt a prop els referents i models amb els quals creixem.

La lluita individual de la Raphaëlle Pérez ens parla del canvi col·lectiu que viuen les nostres societats. Alhora, la companyia investiga el tractament del gènere en altres cultures. Potser la divisió entre el masculí i el femení no és més que una simple convenció occidental?

També us pot interessar...

Akri

14 juliol , 20:00 h

Solo de circ d’un acròbata i una escala que és aparell de circ i escenografia a la vegada, una zona de pas entre dos espais a l’hora que simbolitza un ofici i un mode de vida.

Comprar entrades