Manel. Assaig obert

02 novembre , 21:00 h

    • Serveis:

Últimes Localitats

El grup barceloní ens regala un assaig obert de la seva nova gira

Entrada

Preu: 12 €

Entrades disponibles a taquilla a partir d'avui 30 d'octubre a les 18.30 h i en línia a partir de demà 31 d'octubre a les 9 h

Guitarra i veu Guillem Gisbert

Guitarra i veu Roger Padilla

Baix Martí Maymó

Bateria Arnau Vallvé 

Els Manel porten des del dilluns al Teatre L'Artesà posant a punt la gira del seu nou àlbum Per la bona gent.... i ens fan un regal! Aquest dissabte ens ofereixen un assaig obert a la Sala Gran.

Després d’aconseguir el número 1 de les llistes oficials de vendes (física i streaming) amb el seu nou àlbum, Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019), MANEL ultima els detalls d’una gira que arrencarà el pròxim 9 de novembre a València (Deleste Festival),  amb entrades ja exhaurides a Barcelona, Tarragona, Girona, Palma i Lleida.  Una gira que preparen amb una residència al Teatre L’Artesà d’El Prat de Llobregat que culmina el proper dissabte, 2 de novembre, amb un assaig obert per tots aquells que vulguin sentir com sonen les seves noves cançons.

També us pot interessar...

Dijous Teatre

No m'oblideu mai

05 novembre , 20:00 h

El teatre Verbatim (teatre documental) ens apropa al tema tabú del suïcidi juvenil

Programació Expandida

Col·loqui post funció de No m'oblideu mai

05 novembre , 22:00 h

Col·loqui post funció dissenayat pels equips del Teatre L'Artesà, Joventut i Acció Social de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

14 novembre , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades