Dijous Teatre

El Monte de los Olivos

26 novembre , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h aprox
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un diàleg entre dos mons, una conferència escènica amb el bailaor flamenc Juan Carlos Lérida i el director i guionista pratenc Joan Marimón

Entrada

Preu: 12 € Anticipada: 8 €

Direcció Juan Carlos Lérida

Interpretació Juan Carlos Lérida i Joan Marimón

Cante Pirata (Jorge Mesa)

Diseny de llums Marc Lleixà

Dramatúrgia Sofía Asencio

Vestuari Eugenia Gusmerini

Producció Danilo Pioli

EL MONTE DE LOS OLIVOS, Juan Carlos Lérida i Joan Marimón

Reflexión y traición. Cuerpo teórico
 

Una conversa ballada entre l'artista del flamenc Juan Carlos Lleida i el director i guionista Joan Marimón, persona clau en la vida cultural del Prat de Llobregat.

Juan Carlos Lleida proposa una trobada artística en un format de conversa ballada, com a part del seu procés de recerca sobre el flamenc des d'espais i oficis quotidians. En aquest projecte, el coreògraf es reuneix amb teòrics, periodistes i altres persones amb especial interès i pràctica en l'ús de la paraula i els seus significats. Aquestes cites artístiques tenen el format de conversa-improvisada, individual i única. Un enfront de l'altre, a partir d'un tema comú.

Cadascun des del seu llenguatge es deixa travessar mútuament per la paraula i pel gest, obrint-se a nous significats de les teories i les danses.

Aquesta creació és un dels 6 quadres que componen La Liturgia de las Horas, un esdeveniment de 12 hores a partir de la simbologia que genera el número 12 i la conceptualització del recorregut de Jesucrist des del Sant Sopar fins a la Resurrecció.

Coproducció: Teatre L'Artesà i Associació Flamenco Empirico

Col·laboració: El Canal - Madrid, casa Elizalde - Barcelona, Mercat de les Flors - Barcelona

També us pot interessar...

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Quo no Vadis

17 gener , 12:00 h

Un espectacle de clown en essència, a través d’una adaptació del clàssic” Marc Antoni i Cleòpatra”. Una comèdia delirant, amb diàlegs absurds i molt divertits.

Els Brugarol

17 gener , 18:00 h

En una societat on l’hipocresia no falta, tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta. Però viure és inevitablement contradir-se i redescobrir-se.

Dijous Teatre

Bad Translation

21 gener , 20:00 h

Bad Translation és una batalla en la que allò analògic venç allò digital.

Comprar entrades