Dijous Teatre

El Monte de los Olivos

26 novembre , 20:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h aprox
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un diàleg entre dos mons, una conferència escènica amb el bailaor flamenc Juan Carlos Lérida i el director i guionista pratenc Joan Marimón

Entrada

Preu: 12 € Anticipada: 8 €

Direcció Juan Carlos Lérida

Interpretació Juan Carlos Lérida i Joan Marimón

Cante Pirata (Jorge Mesa)

Diseny de llums Marc Lleixà

Dramatúrgia Sofía Asencio

Vestuari Eugenia Gusmerini

Producció Danilo Pioli

EL MONTE DE LOS OLIVOS, Juan Carlos Lérida i Joan Marimón

Reflexión y traición. Cuerpo teórico
 

Una conversa ballada entre l'artista del flamenc Juan Carlos Lleida i el director i guionista Joan Marimón, persona clau en la vida cultural del Prat de Llobregat.

Juan Carlos Lleida proposa una trobada artística en un format de conversa ballada, com a part del seu procés de recerca sobre el flamenc des d'espais i oficis quotidians. En aquest projecte, el coreògraf es reuneix amb teòrics, periodistes i altres persones amb especial interès i pràctica en l'ús de la paraula i els seus significats. Aquestes cites artístiques tenen el format de conversa-improvisada, individual i única. Un enfront de l'altre, a partir d'un tema comú.

Cadascun des del seu llenguatge es deixa travessar mútuament per la paraula i pel gest, obrint-se a nous significats de les teories i les danses.

Aquesta creació és un dels 6 quadres que componen La Liturgia de las Horas, un esdeveniment de 12 hores a partir de la simbologia que genera el número 12 i la conceptualització del recorregut de Jesucrist des del Sant Sopar fins a la Resurrecció.

Coproducció: Teatre L'Artesà i Associació Flamenco Empirico

Col·laboració: El Canal - Madrid, casa Elizalde - Barcelona, Mercat de les Flors - Barcelona

També us pot interessar...

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Espectacle familiar: Só, de Xampatito Pato

25 setembre , 17:30 h

El malabarista gallec Jesús Velasco presenta una peça que és fruit de la recerca en una tècnica no massa estesa i menys com a punt de partida de tot un espectacle: els “cigar boxes” o malabars amb caixes.

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

25 setembre , 22:00 h

La companyia Nueveuno ho aposta tot al cinc. Cinc homes sobre l’escenari que ens regalen una coreografia de malabarismes amb molt de ritme i humor.

Comprar entrades