Temporada feb - maig ' 24

En la recerca intrèpida d'enfrontar-se a la vida, les arts escèniques emergeixen com un far lluminós que il·lumina les complexitats de l’existència humana. "Atrevir-se amb la vida" s’ha convertit aquesta temporada en un lema que fa bategar al cor del Teatre L’Artesà, on la realitat i la il·lusió entren en un diàleg incessant teixit per les paraules dels dramaturgs, les habilitats de les actrius i la imaginació del públic. És temps de desafiar allò convencional, de desvetllar les profunditats de la veritat a través d'una il·lusió que ressona en cada nota, en cada gest, en cada mirada. Embarca't amb nosaltres en aquesta nova odissea, convertits en virtuosos navegants que ens guien a través del desconegut oceà de l'existència. Una nova temporada que donarà la benvinguda a la primavera, on la realitat es converteix en art i l'art en una expressió intrèpida de la vida mateixa.  

Espectacle temporada feb-maig 24

Presentació de temporada

04 febrer , 18:00 h

Les entrades per a la temporada de febrer a maig de 2024 sortiran a la venda dimarts 6 de febrer a les 17h.

Visita guiada a L'Artesà

18 febrer , 12:00 h

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Lali Symon

18 febrer , 18:00 h

Emma Vilarasau ens demostra la seva habilitat interpretativa en aquest tribut a l’ofici de monologuista. Un espectacle que alterna comèdia i tragèdia. Realment coneixem a les grans estrelles? Els nostres ídols es mostren tal com són?

De camí a l'institut

21 febrer , 18:00 h

Sessió informativa dirigida a les famílies de l’alumnat que farà la transició a l’Educació Secundària Obligatòria (famílies amb fills i filles que cursen actualment 6è de Primària). 

La romería

24 febrer , 20:00 h

Arriscat. Valent. Torna Rodrigo Cuevas al Prat per presentar el seu nou treball que girarà per tot l’Estat. Amb un sentit exquisit i de respecte per les tradicions i el folklore, el performer asturià dibuixa noves composicions irreverents i disruptives.

Programació familiar

Momo (versió lliure de Michael Ende)

25 febrer , 12:00 h

La companyia d’Anna Roca adapta el clàssic de Michael Ende en una proposta familiar amb un entorn màgic. Una reflexió sobre el temps i el ritme accelerat de la vida plena de poesia visual.

Programació familiar

Transmissions: Conferència il·lustrada

28 febrer , 18:30 h

Javi Casado i Guille Vidal-Ribas ens expliquen el que saben sobre el que es balla al carrer amb la seva conferència ballada que també forma part del nostre programa Camins Vius

Jauría

03 març , 18:00 h

Ángela Cervantes, Artur Busquets, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas posen el cos a escena per a aquesta obra de teatre documental a partir de les transcripcions del judici de “La Manada”.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Programació familiar

La casa més petita

17 març , 12:00 h

Una nova proposta infantil de la companyia Campi qui pugui sobre les dificultats i a la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar les seves cases.

L'illa deserta

13 abril , 20:00 h

Una comèdia trista sobre com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.

Visita guiada a L'Artesà

18 abril , 19:00 h

Visita amb l'equip del teatre pels espais de L'Artesà

Programació familiar

Univers

21 abril , 11:00 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Programació familiar

Univers

21 abril , 12:30 h

Una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment on viure amb infants molts petits una experiència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Para cuatro jinetes

27 abril , 21:30 h

Després de l'èxit nacional de la seva òpera prima, Mucha Muchacha, les quatre amazones d'aquesta companyia tornen a rellegir la dansa popular aliant-se amb Los Voluble i Celso Giménez (La Tristura) per a oferir-nos una rave folklòrica que cavalca a través dels temps.

Programació familiar

Petróleo

12 maig , 18:00 h

Un relat apocalíptic i molt divertit dels dos últims defensors del petroli i del plàstic en la Terra, on mil cèrcols de malabars manipulessin a dos humans totalment obsessionats amb la seva recerca.

Dijous Teatre

M.A.R.

16 maig , 20:00 h

Teatre d’objectes petit i minuciós per explicar la història d’una casa familiar i moltes coses més. Un retorn a la casa com a lloc per al pensament, el joc, el silenci i el caos.

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Casares - Camus: una història d'amor

26 maig , 18:00 h

Mario Gas porta a escena la relació entre l’escriptor Albert Camus i l’actriu María Casares a partir de la seva correspondència. Un espectacle de teatre document entre la intensitat dels sentiments i la història d’Europa.

Yo soy el monstruo que os habla

02 juny , 18:00 h

Paul B. Preciado, referent de la teoria queer, porta a escena la seva conferència sobre la violència de la psicoanàlisi sobre les dissidències de gènere. Aquesta performance no és una obra ni una adaptació teatral d'un text, sinó el resultat d'aquest discurs, acompanyat d'altres cossos.

Comprar entrades