Vull viure sempre en un món de cartró

Infants de P5 de les escoles del prat han experimentat, jugat i après amb Un món de cartró de la cia. CreaMoviment

Desig, força, moviment, equilibri i bellesa. Cinc ingredients, com cinc son els anys dels participants a Un món de cartró de Crea Moviment. Cinc ingredients per despertar els nostres somnis i tornar-los a fer present. Somnis com els que han passejat durant tota aquestes dues setmanes per l’escenari del Teatre L’Artesà.

El desig és elèctric. La força, un viatge ple de sargantanes i crancs. El moviment el marca el ritme d’un pasdoble. Amb l’equilibri construïm un oasis ple de palmeres ben altes on podem descasar, veure els estels i contemplar finalment la tan desitjada bellesa.  

I si l’escola es posés dins d’un teatre i cada dia alumnes i professors es convertissin en els protagonistes d’un nou conte? Camins Vius ens ha portat a L’Artesà tots els alumnes de P5 del Prat i els ha convidat a descobrir un espai ple de caixes de cartró. Unes caixes que es converteixen en paisatge, ja sigui un desert o una casa; en objecte, barret o timbal, o fins i tot en company de viatge a l’hora de moure’s per l’espai.

Tornar a veure els nens i les nenes del Prat córrer per l’escenari ha estat el millor regal per tancar un curs ben especial. L'Helena, la Cristina i en Toni, o sigui Crea Moviment, també són uns guies ben especials que ens han convidat a despertar imaginaris i sobretot desitjos. Uns desitjos com els que es van poder escoltar després d’una sessió d’aquest Món de cartró....

“Si l’escola és això... que no arribin les vacances”.

Comprar entrades