Programació familiar

Els músics de Bremen in concert

20 octubre , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 60 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa...

Direcció Albert Gràcia

Autoria Germans Grimm

Adaptació Albert Gràcia

Autoria música Keco Pujol

Intèrprets Andreu Buxó, Meritxell Esturo, Jordi Juncàs, Anabel López, Sandra Martín, Margarita Padrós, Jordi Meca, Albert Férriz, Ariadna Rallo, Fernando Moreno, Maniel Valdivieso, Ana Maria Martínez i Carlos Calderon.  

 

de Pot Teatre

Vet aquí un gos, vet aquí un gat... i un ase i un gall i aquest conte tot just arrenca! Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa... els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells! Però mai s’és massa vell per al Rock & Roll! Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les veuran amb en Mr. X, un furtiu que tractarà d’enxampar-los...

Espectacle recomanat per a totes les edats

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Comprar entrades