La Cirquera: Trash!, de la Cia. Yllana i Thötem

27 setembre , 12:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 1 h i 20 min

Bombones de butà, paraigua, pilotes, caixes d'eines, bosses d'escombraries… qualsevol element que cau en mans d'aquests quatre individus, són transformats en vistosos números musicals plens d'enginy i humor.

Producció YLLANA & TOOMPAK

Direcció YLLANA

Ajudant de direcció Jony Elías

Vestuari i Make Up Tatiana de Sarabia

Música THÖTEM

Direcció musical Gorka González

Espai Sonor Nacho Ramírez

Escenografia TOOMPAK

Luthiers TOOMPAK

Intèrprets Bruno Alves, Frank Rodríguez, Gorka González, Miguel Ángel Pareja, Felipe Dueñas

En un abocador postapocalíptic, on es troba una petita tolla d'aigua, quatre individus reaprenen a comunicar-se entre si, reutilitzant els diferents objectes que troben en aquest immens escombriaire, que ens recorden a la d'una civilització passada , la nostra. Com en el principi de la nostra civilització, els instruments més ancestrals i primaris van ser els de percussió, d'aquesta mateixa forma, els nostres supervivents utilitzaran la percussió per comunicar-se, reciclant amb enginy un nou món sonor desconegut i sorprenent, i on l'humor es converteix en la millor arma per tornar a crear llaços com l'amistat, la compassió i potser un món millor.

Les cies. YLLANA & TOOMPAK són capaços de crear un nou món sonor desconegut i sorprenent on l'humor es converteix en la seva millor arma. I el que és més important, fan que tot això sembli fàcil.

També us pot interessar...

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Espectacle familiar: Só, de Xampatito Pato

25 setembre , 17:30 h

El malabarista gallec Jesús Velasco presenta una peça que és fruit de la recerca en una tècnica no massa estesa i menys com a punt de partida de tot un espectacle: els “cigar boxes” o malabars amb caixes.

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

25 setembre , 22:00 h

La companyia Nueveuno ho aposta tot al cinc. Cinc homes sobre l’escenari que ens regalen una coreografia de malabarismes amb molt de ritme i humor.

Comprar entrades