INDISCIPLINATS

Crisálida

18 desembre , 20:00 h

Últimes Localitats

Un cos empresonat en un terrari, en un espectacle que es proposa desdibuixar el contorn de l'ésser humà

Entrada

Preu 6 €     Abonament cicle Indisciplinats 24 €

Direcció, coreografía i interpretació Antes Collado

Acompanyament dramatúrgic Oriol López

Ajuda externa als assajos Nico Jongen y Cruz Hernández

Escenografia Carmen Triñanes

Coordinador tècnic Damià Durán

Producció Laura Viñals

Projecte co-produït perla sala La Mutant de Valencia, finançat per Creación Injuve 2019 del Instituto de la Juventud de España i pel Institut Valencià de Cultura, creat en residència a CDC de Teatros del Canal i l’American Dance festival.

Crisálida

Antes Collado

Paul Celan insistia en la naturalesa dialògica del poema (i per extensió de les arts en general), tot afirmant que un poema és quelcom que sempre s’està atansant, que sempre s’està adreçant cap a alguna cosa. Cap a alguna cosa oberta, ocupable, potser cap a un Tu assequible.

La qüestió és què passa quan aquest Tu no és assequible, sinó que més aviat s’ha eixugat, que s’ha oblidat de la seva capacitat essencial d’escolta i acollida.

Amb un dansar titubejant, Crisálida és una proposta de dansa que pretén desdibuixar els contorns d’allò humà, treballant elàsticament entre imatges recognoscibles i cossos per descobrir, per tal d’acollir no tan sols allò conegut, el nostre present esgotat, sinó també allò irrecognoscible i que encara ha de venir.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

 

També us pot interessar...

Festival 2022 RV - AV Sant Cosme i Sant Damià

02 juliol , 18:00 h

Festival de Final de curs de l'AV Sant Cosme i Sant Damià

Hoy no me puedo levantar

03 juliol , 17:30 h

Festival de Final de curs de La Beat Urban

Teatre a l'ombra 2022

Valeria Castro presenta "chiquita"

03 juliol , 20:00 h

Guitarra i una veu dolça commovedora. Només amb això aquesta joveníssima artista captiva a qui l’escolta en directe. Serà, sens dubte, una nit màgica d'estiu al Pati de L'Artesà.

Comprar entrades