Sóc una nou

Camins Vius - Proposta per 4rt de Primària

Una proposta de Zum-Zum Teatre

[Descarrega aquí la fitxa sobre aquesta proposta de la Guía d'Acompanyament de Camins Vius]

En què consisteix?

L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Aquest espectacle de la companyia Baldufa Teatre va guanyar els premis FETEN 2021 a millor direcció i millor interpretació coral.

Qui són?

Volem convertir els espectacles i cadascuna de les seves representacions en moments únics i irrepetibles que eixamplin els límits de la imaginació i que ofereixin una finestra a petits i grans per mirar el món a través del teatre.

Volem crear espectacles que provoquin més preguntes que respostes, propostes multidisciplinàries que despertin les emocions.

Volem fer un teatre compromès amb l’estètica i la societat per defensar la idea que els més petits i petites tenen dret a gaudir de les arts escèniques a través d’espectacles de màxima qualitat.

Aquest és sempre el nostre compromís.

Comprar entrades