Programació Expandida

Parlem de Shakespeare

27 octubre , 17:30 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Xerrada sobre William Shakespeare, de la mà del dramaturg Albert Boronat.

Entrada

Accés lliure.

Xerrarem amb el dramaturg Albert Boronat per contextualitzar l’obra dramàtica de l’home de teatre més famós de tots el temps. William Shakespeare, dramaturg, poeta i actor, és considerat com l’escriptor que millor ha captat amb les paraules la complexitat de l’ànima humana. Si la seva existència és un misteri, la permanència i la universalitat de la seva obra encara més.

Albert Boronat forma part del Teatre Artesà com a dramaturgista, una figura còmplice per aproximar-nos a la creació contemporània. 

Aquesta activitat forma part de la Programació Expandida de l'espectacle "Romeu i Julieta" de La Brutal  que tindrà lloc el 3 de novembre a les 10:30h a la Sala Gran del Teatre L'Artesà.

També us pot interessar...

"Quina és l'última cosa que has après?" Exposició de les Apuntador@s

21 maig , 17:00 h

Exposició sobre el procès d'investigació que mostra el treball de les Apuntador@s a través de la pregunta "Quina és l'ultima cosa que has après ?"

Casares - Camus: una història d'amor

26 maig , 18:00 h

Mario Gas porta a escena la relació entre l’escriptor Albert Camus i l’actriu María Casares a partir de la seva correspondència. Un espectacle de teatre document entre la intensitat dels sentiments i la història d’Europa.

Ciutat màgica

01 juny , 18:00 h

El galliner del Parc és el grup de teatre format per una colla de mares i pares de l'AFA Escola del Parc i presenta el seu darrer treball

Comprar entrades