Parla amb l'Alcalde sobre cultura

15 març , 19:00 h

Nova edició del Parla amb l'Alcalde, sobre cultura

I tu, què en penses?

Creiem en una alcaldia oberta, que s’asseu amb la ciutadania, l’escolta i reflexiona amb ella sobre el Prat i els seus reptes en àmbits com l'educació, l’esport, la cultura, l’economia, la vida associativa...

Per això, et convidem a parlar sobre ells amb l’alcalde, Lluís Mijoler. Sense ordre del dia, sense barreres, sense tabús.

...........................................

En aquesta trobada, us convidem a compartir idees, reflexions i propostes sobre l'activitat cultural a la ciutat, amb l'alcalde Lluís Mijoler.

Serà el 15 de març a les 19 h, al vestíbul del Teatre l'Artesà

Incripcions online o per telèfon al 93 379 00 50 ext. 5144

 

També us pot interessar...

Barbados en 2022

19 maig , 18:00 h

Què és una parella, més enllà del passat que les uneix? Pablo Remón s'ha proposat reescriure la mateixa obra cada cinc anys i aquí amb humor i gaudi ens qüestiona que, per a sobreviure com a parella, hem de ser capaces de contar la nostra història.

Casares - Camus: una història d'amor

26 maig , 18:00 h

Mario Gas porta a escena la relació entre l’escriptor Albert Camus i l’actriu María Casares a partir de la seva correspondència. Un espectacle de teatre document entre la intensitat dels sentiments i la història d’Europa.

Ciutat màgica

01 juny , 18:00 h

El galliner del Parc és el grup de teatre format per una colla de mares i pares de l'AFA Escola del Parc i presenta el seu darrer treball

Comprar entrades