M.A.R.

Camins Vius - Proposta per a 3r d’ESO

Andrea Díaz Reboredo

[Descarrega aquí la fitxa sobre aquesta proposta de la Guía d'Acompanyament de Camins Vius]

(...) "M.A.R" és una obra de teatre d'objectes, un impuls incontenible i un compendi de moltes coses. Un retorn a la casa com a lloc per al pensament, el joc, el silenci i el caos. Un estar sola amb els materials, un perdre el temps en el taller. Un canvi de vida, suposo. Un retorn a l'inici (...)

M.A.R podria definir-se com una peça escènica d'autor. En aquest cas, d'autora; Andrea Díaz Reboredo (artista plàstica i escènica, directora del grup de recerca INVESTRO) que compta amb la ayudantía de Xavier Bobés Solà i del violoncel·lista Dani León en escena. També conforma aquest equip Pablo Reboredo que, juntament amb Andrea, ha dissenyat i construït molts dels objectes que conformen la gran instal·lació que suposa M.A.R, una peça de Teatre d'objectes que explora la manipulació objectual a través d'un treball coreogràfic del cos amb els materials de treball; objectes tots ells reunits entorn de la construcció d'un espai en concret; una llar.

Dos relats s'entrellacen en aquesta obra; la vida d'una casa (amb un segle d'història social, familiar, econòmica...etc), al costat d'una reflexió tècnic-poètica entorn dels espais i al seu significat.

 

Trailer breve MAR from Andrea D.R on Vimeo.

Comprar entrades