Programació Expandida

Post-funció de "Barbados en 2022"

19 maig , 19:15 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora

Post-funció de l'espectacle "Barbados en 2022" de Pablo Remón. a càrrec d'Albert Boronat

Entrada

Accés lliure.

«Al principi, no hi ha res. Dos actors, un espai en blanc. Qui són? D'on venen? Impossible saber-ho. Són personatges? No ho són. Hi ha una història? No n'hi ha. Què hi ha, llavors? Només una cosa: paraules.» Així reflexiona el dramaturgPablo Remón sobre el teatre i el procés de creació, a partir de la seva obra "Barbados en 2022". Després de la presentació d'aquest espectacle al Teatre L'Artesà, el creador escènic i dramaturg Albert Boronat conduirà una post-funció entorn algunes claus de l'espectacle i el seu procés d'escriptura.

Aquesta activitat forma part de la Programació Expandida de l'espectacle "Barbados en 2022", que tindrà llocdiumenge 19 de maig a la Sala Gran del Teatre L'Artesà.

També us pot interessar...

Tu beat me suena

22 juny , 18:30 h

Concurs anual on els alumnes de l’escola esdevenen els participants d'aquest emocionant concurs d’imitacions. Si vols viure una tarda meravellosa, vine i gaudeix de les imitacions dels nostres artistes.

Buleriando VIII

29 juny , 19:00 h

Més de 50 bailaoras i 7 guitarristes, conjuntament amb el cante i la percussió, presentaran un espectacle de flamenc on destaquen la força i la passió del flamenc sobre l'escenari del Modern.

Festival 2024 A.VV Sant Cosme i Sant Damià/RV Dance

30 juny , 11:00 h

El festival consta d'una primera part amb peces coreogràfiques, estils comercials i danses urbanes, i d'una segona part on els ballarins duran a terme un espectacle basat en La Bella i la Bèstia.

Comprar entrades