Pràctiques escèniques

Masterclass de guitarra amb Raúl Cantizano

24 novembre , 19:30 h

Llista d’espera

Taller de guitarra flamenca preparada amb Raúl Cantizano

Zona de acuerdo

Taller de guitarra flamenca preparada

Aquest taller pretén comunicar i mostrar un ampli ventall de tècniques per a tocar la guitarra flamenca que queden fora del convencional.

Explica com preparar la guitarra amb una sèrie de modificacions usant objectes: ponts alternatius, ventiladors adaptats, aplicacions ressonants i dispositius electrònics, que generen nous universos tímbrics. Proposa una manera diferent de relacionar-se amb la música i l'instrument, des d'una actitud sense prejudici i lúdica, oferint tota una nova gamma de possibilitats expressives, i utilitzar la tecnologia com un element de hackeig creatiu dels cànons i maneres establertes per reconstruir l'imaginari de la guitarra, evidenciant el seu caràcter de pròtesi, i construir diferents pròtesis a la pròpia pròtesi que ja suposa qualsevol instrument per a un músic.

Aquestes tècniques sorgides de la recerca i l'estudi, però sobretot de la seva posada en pràctica en nombrosos concerts oferts al llarg de diversos anys, conformen la proposta escènica de Zona Acordonada; concert audiovisual de guitarra flamenca preparada, de Raúl Cantizano + Los Voluble i han quedat gravades en el disc ZonaAcordonada editat per la Castanya.

També us pot interessar...

Nit solidària per Casa Terra

10 desembre , 19:30 h

CASA TERRA presenta el seu projecte de cooperació responsable a República Democràtica del Congo,

Una noche sin luna

11 desembre , 20:00 h

Juan Diego Botto enllaça textos, entrevistes, xerrades i conferències de Federico García Lorca per donar-li veu i acostar-nos al mon de l’autor, escoltant-lo en primera persona. Una peça viva en la qual la paraula de Lorca i la seva vida serveixen de mirall del nostre

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El silenci d'Hamelin

12 desembre , 12:00 h

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda? Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen.

Comprar entrades