INDISCIPLINATS

Convofest. Ressonàncies d’una música callada

20 desembre , 18:00 h

Últimes Localitats

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Entrada

Presentació gratuïta. Cal reserva prèvia

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban, el qual fa una immersió en l'univers sonor de Frederic Mompou a través de deu peces curtes. El 20 de desembre es presentarà a la ciutat l'estat de la seva producció i investigació dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Aquestes deu peces aborden des de diversos llenguatges audiovisuals i sonors aspectes del misteri de la vibració, de la sonoritat silenciosa, de la visualització d'allò invisible i de la música com a transmissora de les nostres impressions més íntimes. L'element troncal del curtmetratge és la reinterpretació de "Música Callada", l'obra més important de Mompou, per part de dos joves músics de jazz.

#envolvent #collage #vibració #cinematogràfic

També us pot interessar...

Concert: The Blue Majer's

03 setembre , 20:00 h

Els Blue Majer's tornen a l'escenari amb el seu repertori de versions de rock&roll i música pop dels 50 i 60 ‘s.

Aqua 08820: missió secreta

17 setembre , 18:00 h

Presentació de l'obra de teatre Aqua 08820: missió secreta de El Galliner del Parc

Alfred García en concert

14 octubre , 21:00 h

El cantant Alfred García torna als escenaris dos anys després amb un concert especial per inaugurar al Prat de Llobregat, la seva ciutat, la breu gira que dona el tret de sortida a la publicació del seu pròxim disc

Comprar entrades