INDISCIPLINATS

Convofest. Ressonàncies d’una música callada

20 desembre , 18:00 h

Últimes Localitats

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Entrada

Presentació gratuïta. Cal reserva prèvia

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban, el qual fa una immersió en l'univers sonor de Frederic Mompou a través de deu peces curtes. El 20 de desembre es presentarà a la ciutat l'estat de la seva producció i investigació dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Aquestes deu peces aborden des de diversos llenguatges audiovisuals i sonors aspectes del misteri de la vibració, de la sonoritat silenciosa, de la visualització d'allò invisible i de la música com a transmissora de les nostres impressions més íntimes. L'element troncal del curtmetratge és la reinterpretació de "Música Callada", l'obra més important de Mompou, per part de dos joves músics de jazz.

#envolvent #collage #vibració #cinematogràfic

També us pot interessar...

Lo pequeño

23 gener , 12:00 h

Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol s'inventen un món ple d'humor i absurd per portar-lo a escena a L'Artesà només per a joves entre 15 i 25 anys!

Sonoma

31 gener , 18:00 h

La Veronal presenta la peça 'Sonoma' que parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

06 febrer , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades