INDISCIPLINATS

Convofest. Ressonàncies d’una música callada

20 desembre , 18:00 h

Últimes Localitats

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Entrada

Presentació gratuïta. Cal reserva prèvia

Obertura i presentació del projecte cinematogràfic "Ressonàncies d'una música callada" de l'artista audiovisual Xavi Esteban, el qual fa una immersió en l'univers sonor de Frederic Mompou a través de deu peces curtes. El 20 de desembre es presentarà a la ciutat l'estat de la seva producció i investigació dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Aquestes deu peces aborden des de diversos llenguatges audiovisuals i sonors aspectes del misteri de la vibració, de la sonoritat silenciosa, de la visualització d'allò invisible i de la música com a transmissora de les nostres impressions més íntimes. L'element troncal del curtmetratge és la reinterpretació de "Música Callada", l'obra més important de Mompou, per part de dos joves músics de jazz.

#envolvent #collage #vibració #cinematogràfic

També us pot interessar...

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Sopa de Pedres

18 abril , 12:00 h

Una nena transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip

Dijous Teatre

Ex-libris

22 abril , 20:00 h

Una peça de circ amb llibres que lluiten per la seva supervivència

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Bye bye, confetti

02 maig , 12:00 h

Un líder que desapareix fa que els tres pallassos busquin una nova guia...o no?

Comprar entrades