Creació d'Una intervenció

La Sílvia Sabaté desenvolupa a la Sala Petita de L'Artesà la seva peça, dins de la línia de suport a la creació 'La Moderna'

Què passa quan odies el teu millor amic? Dins la línia de suport a la creació local La Moderna, la Silvia Sabaté dirigeix un equip ple de talent local

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Dins la línia de suport a la creació local La Moderna, la intèrpret i directora Sílvia Sabaté va estar a la Sala Petita del Teatre L'Artesà durant el mes de setembre, amb un equip majoritàriament pratenc, per posar a escena aquesta peça de Mike Bartlett, Una intervenció que es va veure dijous 21 d'octubre, a la Sala Petita del Teatre L'Artesà.

 

El projecte: Una intervenció

T'has sentit mai traïda o decebuda per un amic o una amiga? O has sentit, potser, que no has estat a l'alçada del que ell o ella necessitava de tu? Què li demanes, a un amic? Què estàs disposada a donar? Coneixes bé, els teus amics? Saps ser una bona amiga? Què significa, per tu, l'amistat?

En una època tan crispada socialment i políticament com la nostra, l'obra de Mike Bartlett fa que ens qüestionem la nostra noció d'amistat, però també fins a quin punt el nostre deure com a amics s'estén al nostre deure d'éssers humans civils, examinant els límits de l'autèntica amistat i de la responsabilitat social, i ho fa d'una manera divertida i commovedora, sense donar respostes ni prendre partit. Cap dels dos personatges d'Una Intervenció té la raó absoluta, ni cal que la tingui. O, més ben dit, cadascun d'ells té la seva. Com segur que cadascun de nosaltres la té. Però no va d'això, la cosa. Va d'acceptació, de respecte, d'estimació sincera. De dir-nos la veritat encara que faci mal, d'assumir qui som i, també, qui és l'altre, sense voler canviar-lo. De saber si en som capaços.

 

Qui és Sílvia Sabaté

Actriu i directora. Un cop llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, va continuar formant-se al Stella Adler Conservatory of Acting i al Roundabout Theatre de Nova York.

En teatre ha treballat amb directors com Lurdes Barba, Josep Costa, Simmone Benmussa, Glòria Balañà, Boris Rotenstein, Ricard Reguant, Josep Minguell, Genadi Korotkov, Pep Munné o Teresa Devant, en obres com  Dies feliços, La Sutura, L’Ham, Els contes dels Boscos de Viena, Tres Germanes, Ivànov, El Tiet Vània, Les Dones d’en Jake, Speed-the-Plow, Gust de Mel, Beirut, Nit de Reis, Los Sueños de Federico o Mal Viatge.

També ha treballat en televisó de la mà de directors com Orestes Lara, Lluis Maria Güell, Jordi Frades, Rosa Vergès, Jesús Font, Oriol Paulo, Antonio Mercero, Keny Ortega, Raimón Masllorens, Esteve Rovira o Sònia Sànchez. I en cinema amb Francesc Bellmunt, Santiago Lapeira, Carles Benpart, Laura Mañà o Marc Carreté.

Creació d''Una intervenció'

Media Folder: 
Comprar entrades