Canguratge artístic

Un espai de respir per conciliar la teva vida personal, familiar i laboral al mateix temps que els i les infants al teu càrrec experimenten amb propostes artístiques fetes a la seva mida.

Crear és sinònim de jugar. Jugar és sinònim de crear. Vols venir a jugar amb nosaltres? L’Artesà et convida a compartir un nou espai i a experimentar juntes en companyia d’artistes. Una nova forma d’apropar i disfrutar dels recursos que ens posa a disposició la programació cultural de la nostra ciutat, en aquesta ocasió, pensada perquè els més petits puguin descobrir una altra manera de jugar i gaudir de les arts en viu. Perquè tu també pots anar al teatre amb el nou servei gratuït de cangur. Un nou espai de respir que t’espera a L’Artesà per conciliar la teva vida personal, familiar i laboral al mateix temps que els i les infants al teu càrrec experimenten amb propostes artístiques fetes a la seva mida.   

El servei, pensat per a infants entre els 3 i 12 anys, es podrà reservar gratuïtament amb l’adquisició d’entrades per als espectacles inclosos a la proposta, en la mateixa plataforma de venda d’entrades (disponible a partir del 3 d'octubre). Per fer la reserva, la plataforma de venda recomanarà el servei de canguratge corresponent a la cistella de compra una vegada seleccionades les entrades per a l'espectacle que ofereix el servei o bé es pot accedir des de la pestanya "Més productes" de teatrelartesa.koobin.cat.

Aquest servei s’enmarca dins el programa “Temps per cures” de l’Ajuntament del Prat, que facilita espais de respir i de cangur per conciliar la vida personal, familiar i laboral, amb diferents serveis gratuïts per a franges d’edat especifiques.

 

Propostes amb servei de canguratge

FitzRoy

15 octubre, 18:00 h

Un repartiment de luxe amb Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez per inaugurar temporada amb el nou text d’un duo d’autors molts reconeguts del teatre català.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc

10 novembre, 20:00 h

Josep Maria Miró ens proposa un monòleg on una única veu –la de Pere Arquillué– comparteix amb el públic els secrets d'un petit poble on, aparentment, mai no passa res. Un gran autor, un gran director i un gran actor per a un text que deixa empremta.

La romería

17 desembre, 18:00 h

Arriscat. Valent. Torna Rodrigo Cuevas al Prat per presentar el seu nou treball que girarà per tot l’Estat. Amb un sentit exquisit i de respecte per les tradicions i el folklore, el performer asturià dibuixa noves composicions irreverents i disruptives.

La plaça del diamant

28 gener, 18:00 h

Una obra essencial del nostre imaginari cultural, una capbussada en l'univers de Mercè Rodoreda, amb una lectura contemporània a càrrec de la directora Carlota Subirós.

Comprar entrades