Més de 6000 assistents van gaudir de la temporada de primavera a L’Artesà

Un total de 24 propostes va conformar la programació entre febrer i juny, amb prop d’un 70% de compradors/es de la ciutat

S’apropa la programació d’estiu al Prat i al Teatre L’Artesà finalitzem una nova temporada que ens ha portat teatre, dansa, circ, música i molt més: obrint i tancant amb música gràcies a Estrella Morente i la Franz Schubert Filharmonia, la temporada ha comptat amb grans noms del teatre com Josep Maria Pou, Clara Segura, Eduard Fernández, Pablo Ley o Sergio Peris-Mencheta; ens ha permet obrir horitzons de les arts en viu amb Roger Bernat, Sònia Gómez o Los Galindos; ha portat la dansa a la amb GN|MC Guy Nader|Maria Campos en el marc de Dansa Metropolitana entre d’altres; ha presentat quatre grans propostes per a tots els públic; i hem gaudit de dues noves creacions locals amb Ursula Rilo, Fermí Herrero i Irene Pérez.

Els números parlen d’una nova temporada amb una gran rebuda per part de la ciutadania. Entre febrer i juny s’han adquirit 6005 entrades per a les 24 propostes del Teatre L’Artesà. Entre aquestes propostes, 9 espectacles van penjar el cartell d’entrades exhaurides i l’ocupació mitjana ha estat del 78,2%, una dada superior a la mitjana dels teatres a Catalunya, segons dades d'Adetca. El 84,48% van ser adquirides per la plataforma online de venda d’entrades davant el 15,52% adquirit presencialment a les taquilles del Sistema d’Arts en Viu.

La mitjana d’entrades adquirides és de 2,33 entrades per persona d'un total de 2383 persones. Entre aquests, un total de 1655 ciutadans i ciutadanes del Prat de Llobregat han adquirit entrada per a alguna de les propostes, una mitjana de 69% de les entrades adquirides al teatre per a aquesta temporada. Aquest percentatge puja fins al 80,13% en el cas de les propostes familiars. A més, en aquest sentit, hi ha una altra dada interessant: un total de 392 persones han adquirit una sola entrada per als espectacles, indicant que prop del 7% dels i les assistents gaudeixen del teatre en solitari.

L’accés de gent jove i públic infantil a la programació del teatre continua pujant: a més de les 756 persones assistents a la programació familiar, aquesta temporada s’han adquirit un total de 221 entrades amb la tarifa Joves.Prat, dirigida a menors de 25 anys residents en el Prat, i 90 entrades amb la recentment implantada tarifa Infantil. En aquest sentit és especialment destacable el cas del concert “Marvel vs Dc” de la Franz Schubert Philarmonia, amb 115 entrades en aquest sector demogràfic d’entre 3 i 25 anys. Més d’un 20% de l’assistència total.

Tota aquesta programació ha anat a més acompanyada de prop de 40 activitats de mediació al voltant de les propostes, amb post-funcions amb gran resposta de públic, pràctiques escèniques amb artistes que han format part de la temporada, col·laboracions amb L’Escola d’Arts en Viu o la continuació dels processos de mediació amb Stalkers, Apuntador@s o A tota màquina d’Acció Social.

Acaba així una nova temporada i ja preparem la programació que ens espera a partir d’octubre de 2023 amb més teatre, dansa, circ, música i, en definitiva, arts en viu. Ara és el torn de la programació a la fresca de Teatre a l’ombra al Pati de L’Artesà i a finals de juliol, més novetats de la temporada vinent!

 

Noticies relacionades

Al març, una nova edició de Dansa Metropolitana al Prat de Llobregat

01 març, 10:00h

La setena edició de Dansa Metropolitana tindrà lloc durant el mes de març a Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. Els 12 municipis par...


Tot a punt per a una nova temporada a L’Artesà, amb gairebé 3.000 entrades adquirides en 24 hores

09 febrer, 10:00h

Dimarts, 6 de febrer a les 17h es va activar la venda d’entrades per a la nova temporada del Teatre L’Artesà i només en les primeres 24 hores es van adquirir un total de 2.842 entrades. Entre...


L'Artesà busca noves joves Stalkers!

04 gener, 10:00h

Busquem STALKERS – Dispositiu per a joves curadors/es d’arts vives! Si ets del Prat de Llobregat, tens entre 18 i 25 anys i t’interessen les arts escèniques i altres llenguatges artístics, aquesta és la teva oportunitat de viure-les des de dins!  Què és Stalkers? #Stalkers é...


Comprar entrades