TFG de Vicente Roldán

Dispositiu d'acompanyament per a estudiants pratencs d'Arts en Viu que realitzen el seu treball final de grau universitari

Durant els mesos de febrer i setembre de 2020, el pratenc Vicente Roldán ha dut a terme una residència tècnica i artística al Teatre L’Artesà per desenvolupar el treball final de grau del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

 

El projecte: Somewhen Across the Rainbow

Jugàvem a imaginar escenes de ciència-ficció, a crear paisatges apocalíptics per als nostres relats. Sobtadament la realitat se'ns avança de nou. Ens planteja dubtes sobre el cos físic. Provoca pors sobre els nostres límits. Ens fa dubtar sobre les relacions amb els altres. Resitua les connexions entre el diví i l'humà.

Aquell futur que semblava tan llunyà i impossible ens assetja molt de prop. Sentim la veu de la mort, aquesta veu que feia ja molt temps que no escoltàvem. Potser una cosa passada i caduca. Potser alguna cosa que pugui fer-nos tornar al present. I respirar.

Oxigenar els espais que se'ns presenten erms i estancs. Introduir foscor en el deixant d’un neó com a únic camí de salvació per a una llum cada cop més refractada. Una foscor palpitant que ens anuncia, una vegada més, el crepuscle dels ídols.

 

Qui és Vicente Roldán González?

Actualment està finalitzant el grau en coreografia i interpretació en el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Es va graduar molt jove en Comèdia Musical Professional. En acabar aquests estudis les seves inquietuds i interessos per la dansa, especialment per la dansa contemporània, el porten a realitzar cursos, formacions i classes de diverses tècniques i estils per diferents escoles de Barcelona i Londres, on amplia la seva formació i experiència.

Com a coreògraf, va fundar i dirigeix la jove companyia de dansa Lakali Compañía.

Compagina la coreografia amb el treball de professor de dansa contemporània impartint classes i cursos en diferents escoles de Barcelona i àrea metropolitana.

Residència de Vicente Roldán - Teatre L'Artesà

Media Folder: 
Comprar entrades