TFG de Martí Castellarnau

Treball final de grau de l'Institut del Teatre de Martí Castellarnau, amb l'acompanyament de l'equip de L'Artesà, amb la col·laboració de Teatre Kaddish

Martí Castellarnau ha estat gestant el seu TFG de l'Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre) a la Sala Petita del Teatre L’Artesà, en residència tècnica i artística.

El projecte: Private

Private és un projecte de Treball Final de Grau de la Cristina Fuentes i el Martí Castellarnau, escrit per Daniel J. Meyer i dirigit per Sandra Monlcús. L’equip el completa l’actriu Sílvia Sabaté, el dissenyador Pol Guillén i la il·luminadora Marina Mora. Private és un text inèdit, escrit especialment per aquest projecte, on l’autor ens plasma una realitat propera i quotidiana, un present en frontera amb la normativitat que provoca unes accions que escapen del control dels seus protagonistes. 


Qui és Martí Castellarnau?

Graduat en Interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre) i en Història per la Universitat deBarcelona. El 2019 és becat per assitir a l’European School for the Art of theActor, a Itàlia. Ha cursat estudis teatrals amb Txiki Berraondo, Raimon Molins, Sandra Monclús, Blanca Pàmpols i Pau Bou, així com formacions a l’Estudi Karloff i el Col·legi del Teatre. Com a intèrpret ha treballat amb diversos directors com Àlex Rigola (Urquinaona 18/10/19), Carlota Subirós, Israel Solà o Moreno Bernardi i ha participat en muntatges com Marg(gen) dirigit per Begoña Moral (Teatre Modern), Per acabar amb el judici de Déu a mans de Xavier Giménez (La Seca Espai Brossa), Drames rurals de Juana Dolores Romero (Teatre Modern), Yerma de Martí Guarch (SalaScanner) o Mobile variation de Rafel Duran (Teatre Kaddish). Desdel 2008 forma part de la companyia Teatre Kaddish, en la qual ha participat en múltiples projectes com actor. 

Residència de Martí Castellarnau - Teatre L'Artesà

Media Folder: 
Comprar entrades