TFG de Martí Castellarnau

Treball final de grau de l'Institut del Teatre de Martí Castellarnau, amb l'acompanyament de l'equip de L'Artesà, amb la col·laboració de Teatre Kaddish

Martí Castellarnau va estar gestant el seu TFG de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre) a la Sala Petita del Teatre L'Artesà, en residència tècnica i artística de febrer a abril de 2021.

 

El projecte: Private 

És un projecte de Treball Final de Grau de la Cristina Fuentes i el Martí Castellarnau, escrit per Daniel J. Meyer i dirigit per Sandra Monclús. L’equip el completa l’actriu Sílvia Sabaté, el dissenyador Pol Guillén i la il·luminadora Marina Mora. Private és un text inèdit, escrit especialment per aquest projecte, on l’autor ens plasma una realitat propera i quotidiana, un present en frontera amb la normativitat que provoca unes accions que escapen del control dels seus protagonistes. 

 

Qui és Martí Castellarnau?

Graduat en Interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre) i en Història per la Universitat de Barcelona. El 2019 és becat per assitir a l’European School for the Art of the Actor, a Itàlia. Ha cursat estudis teatrals amb Txiki Berraondo, Raimon Molins, Sandra Monclús, Blanca Pàmpols i Pau Bou, així com formacions a l’Estudi Karloff i el Col·legi del Teatre.

Com a intèrpret ha treballat amb diversos directors com Àlex Rigola (Urquinaona 18/10/19), Carlota Subirós, Israel Solà o Moreno Bernardi i ha participat en muntatges com Mar(gen) dirigit per Begoña Moral (El Modern), Per acabar amb el judici de Déu a mans de Xavier Giménez (Escenari Joan Brossa), Drames rurals de Juana Dolores Romero (Teatre Modern), Yerma de Martí Guarch (Sala Scanner) o Mobile variation de Rafel Duran (Teatre Kaddish). Desdel 2008 forma part de la companyia Teatre Kaddish, en la qual ha participat en múltiples projectes com a actor. 

Residència de Martí Castellarnau - Teatre L'Artesà

Media Folder: 
Comprar entrades